26 d’oct. 2008

La Carla ha anat a Malanyeu

Avui finalment la Carla ha anat a fer la via que porta el seu nom. De fet hem sigut més colla, ja que la Neus, l'Anna i el Pep ( el propietari del martell percutor ) i els seus fills, l'Alba i el Josep, també han vingut.

Primer hem escalat la via del costat que te 25m fins a la reunió, que també està molt ben assegurada i que te un inici més facil.

El Josep, de 5 anys ho ha volgut provar i ha pujat fins el segon parabolt !!L'Alba, que te 8 anys, s'ha iniciat en l'escalada, i ha pujat molt bé fins a dalt !!!!

I com que el Pep també havia de pujar, finalment s'ha tret els peus de gat, que li feien molt mal, i ha pujat amb les bambes !!!

5 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Tots són teus ? Em tens impressionat...

A veure si algun dia puc anar a fer-la, que seria una gran notícia pel meu braç !

Mingo ha dit...

Joan veig que ja has solventat tots els dubtes que tenies (bloc de blocs).
Felicitats a la mainada i als papas, esta clar

Joan B ha dit...

Bon dia,
Meva només ho és la Carla, i amb 17 anys aviat ni aquesta !!!

Joan, la via no és cap maravella però a mi em va fer il·lusió obrir-la, i si la vas a fer, com a mínim podràs estar content per tornar a escalar

Anònim ha dit...

Joan,
m'alegro que la carla hagi fet la seva via. Espero que l'hagi gaudit força!! (i no sigui tant crítica com nosaltres...glups...)
Una abraçada.

Joan B ha dit...

Hola Xavi i Laia,

La Carla, tot i que de petita l'havia portat a escalar alguna vegada, ara feia anys que no ho feia, te altres interessos.....
per tant aquesta via, tot i que en algun tram hi va patir per la falta de practica, li va anar bé.

Gràcies pel vostre comentari

A tibar