20 d’abr. 2009

Fi de temporada a Cerler

Per aquest cap de setmana, la Marta i l'Enric ens havien proposat aprofitar una oferta d'hotel + forfait a Benasc/Cerler i acomiadar junts la temporada de pista ( de fet ells encara pensen tornar a la Masella) .Així que amb la Neus el Manel i l'Anna Maria varem anar cap a Benasc i varem poder gaudir de dos dies de sol i bona neu, d'aquells que fan historia !!



Els cims de les Maladetes, l'Aneto, Tempestats... ben nevats al fons, auguren encara una temporada llarga d'esquí de muntanya.

Com que era el darrer cap de setmana de la temporada, l'Estació de Cerler havia organitzat un seguit d'activitats pels clients. Una d'elles consistia en regalar forfaits a aquells que baixessin esquiant en banyador !!
Varem ser més de 100 els que ens varem atrevir a despullar-nos i a baixar en banyador. La veritat és que hi havia unes quantes noies joves en biquini que es feien mirar ( ara no recordo si esquiaven gaire bé però...)

Calia aprofita l'oportunitat i tenir una excusa per tornar l'any proper !!








Però, a part de fer el friki en banyador, calia aprofitar la bona neu pols que hi havia.
Així que ens varem carregar els esquis a l'esquena i pujant per una de les carenes, varem anar a buscar un fora pista amb una neu pols d'aquella que recordes durant molt de temps ( i estem en el mes d'abril !!!)