25 de maig 2009

Esportiva a la Desdentegada. Montserrat sud


El divendres passat, Amb el Francesc, el Jordi i el Joan ens varem escapar a fer una mica d'esportiva a la zona de la Desdentegada, al davant de la Cova de l'Arcada ( Montserrat sud)
Les vies estan molt ben assegurades amb químics i hi ha alguns 5e i 6e que es deixen fer, tot i que l'inici de totes les vies està força polits i el grau s'ha incrementat una mica respecte del que diuen les ressenyes.
Aquesta ressenya esta treta de de la pàgina Kpujo ( per cert, aquests darrers dies tinc problemes per poder entrar a onaclimb. ( us passa a vosaltres també ? )
Nosaltres varem fer la 16, que és molt recomanable, la 18 te una sortida molt fina que jo diria que com a mínim és 6a, després la cosa canvia i es fa molt bé, la 14 també és interessant, ( jo la vaig fer en top rope) i per acabar, mentres que el Francesc i el Jordi es feien el 6b de la nº 23, els dos Joans ens relaxàvem fent la 20 i la 19 que estan hiperassegurades, però la 19 te, en els metres inicials, uns passos molt polits i fins, que et fan dubtar molt que només sigui un 5b.
Vaja, que va ser una tarda de divendres ben aprofitada tot i l'amenaça de pluja.

7 comentaris:

jclaramunt ha dit...

Ai que crec que el Joan que no ets tu el conec...és de Sabadell i es deiu Pla?
És que em va comentar que anaba a la Desdentegada amb un tal Francesc i dues persones més...moltés casualitats no?

Aquests V+s, és veritat que ja tènen l'entrada una mica polida...són les primeres vies del sector i tothom hi va a espetegar.

Un bon sector sense dubte!

jclaramunt ha dit...

Per cert, a mi tampoc em funciona l'onaclimb i no se perquè...

Joan Baraldes ha dit...

JClaramunt, tens raó, és el Joan Pla.
He llegit els teus post i algun dia d'aquests anirem a la zona del Gerro a provar les que hi ha alli.
Els d'Onaclimb deuen tenir algun problema a la seva Web..

Anònim ha dit...

Hola Josep,
si que ens coneixem.
Et vas perdre una tarde memorable.
Vam disfrutar molt, XINXA-RABIA.

Joan P

Mingo ha dit...

Ep Joan, t'has passat a l'esportiva? alguns dirien a l'enemic. Hi toca l'ombra? pq es una bona opció per ara que ve la calor, ah i no et queixis que aquesta escalada ha estat entre setmana. Una abraçada i a continuar.

Joan Baraldes ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Joan Baraldes ha dit...

Mingo, el sol no el varem veure perquè estava nuvol, però a les tardes em sembla que no hi toca perquè és cara Est. En tot cas et tocarà durant l'aproximació ( 20' o 25')