24 d’ag. 2009

Montserrat .Gorros. La que hi faltava


Aquest diumenge volia fer una escalada disfrutona i sense gaire compromís per tal de tornar agafar el ritme després de força dies sense escalar. Així que, com que el Jordi no em va trucar per sortir, vaig quedar amb el Rafa Lucas per anar a Montserrat.
Els Gorros sempre son garantia de bona roca i vies disfrutones i, tot pujant amb el funicular de Sant Joan, varem decidir començar per la via " La que hi faltava" 115 m 5+ que recentment ha estat reequipada amb parabolts verds i que puja al costat mateix de la via Rataplan ( a la Magdalena inferior )
La via te unes caracteristiques molt similars a la Rataplan i, tot i que els bolts no estan tant a tocar, està molt ben assegurada. La roca de la primera tirada, tot i ser bona, és la menys agraïda, la de la segona és brutal ( vertical i amb grans preses ) i la de la tercera molt bona.
Via del tot recomanable.

El Rafa arribant a la R1


El Rafa a la 2a tiradaUn servidor a la sortida de la 3a tirada2a. via de la jornada
ressenya treta del Kpujo

A continuació varem anar a la Gorra Frígia per pujar per una línia de la dreta que barreja varies vies. ( la Haus, Adrià, Montpart ...) Jo em pensava que la via Montpart havia estat reequipada i buscava els parabolts nous, però no, de moment continua havent-hi la mateixa barreja de burils i espits vells i precaris que pertanyen a varies vies diferents i que et fan passar d'una via a l'altre sense acabar de saber per quina estàs pujant realment.El Rafa a la R2Abans del sostret de la 3a. tirada.Els darrers metres de la 5a tirada, pujant ara per " la màgic line"


El Rafa i un servidor al cim d la Gorra després d'una bona matinal d'escalada.

5 comentaris:

jclaramunt ha dit...

Bona retornada amb aquestes vies!
Durant les vacances ja se sap, molta familia i birretes! Ara toca posar-nos a to oi!!!
Saluda a en Joan Pla de part meva quan el veguis!
A tibar!

Mingo ha dit...

Bones Joan, ostres la foto vostra del cim queda just a l'esquerra de l'alegria per la vista, jo no vui ser mal educat però m'agrada més la foto de la dreta. Vinga felicitats per l'activitat.

LlorençV ha dit...

Ben tornat!! quan temps sense saber res de les teves escalades...sols familia, caminates i alguna grimpada per les illes britàniques!

coincideixo amb el Mingo....millor la foto de la dreta!!! ej ej eje

Joan B ha dit...

Jo tambés estic d'acord amb vosaltres, l'alegria per la vista és el millor del bloc !!

Gatsaule ha dit...

Ben tornat, ja et trobava a faltar!

A veure si poses més fotos d'Escòcia, que segur que vas visitar alguna zona xula, a part de catedrals i cerveses...