15 de febr. 2010

Montserrat. Collbató. 2n. Pis

Aquest dissabte vaig quedar amb el Jordi Martínez i el Kiki per anar a Montserrat. A mi em fa una mica de mal un braç i hagués preferit fer via llarga i no tibar gaire, però finalment varem fer esportiva a la zona esquerra del segon pis.
En el bar Muntanya de Collbató varem coincidir amb el Toni Aymami que anava sol i el varem convidar a escalar amb nosaltres, però com que no disposava de gaire temps va optar per fer alguna cosa ràpida a la part baixa dels graus.

Mentre pujàvem pel GR ( drecera) que porta a la gran estelada que hi ha pintada a la paret, ens varem parar al primer pis a fer un 5e per escalfar, a les 10 del matí encara feia un fred que pelava, els dits estaven insensibles i el 5e semblava un 6e. !!

Varem optar per pujar una mica més i anar a la zona esquerra del segon pis. Allí el sol va començar a escalfar i varem poder fer 6 vies més.
Per arribar-hi cal deixar el GR uns 50 m. més amunt un cop passat un pas estret entre dues agulles. Dallí surt un corriol a l'esquerra, marcat per una fita, i es va flanquejant i trobant les vies. Et trobes un tram equipat amb una corda fixe d'uns 8m.
Les vies estan ben equipades i la roca en general és molt bona.
Jo, que no podia tibar gaire, vaig ressentir-me del braç i una de les vies ja no la vaig fer.


Vista de la zona des de l'aparcament del diposit.

La ressenya de les vies i més informació la podreu trobar a: Kpujo

El Jordi fent la primera via del dia amb un fred que pelava !!

El Jordi en el pas de 6a de la via n. 10

Un servidor pujant en top rope

El Kiki assegurant al Jordi a la via n. 7


El Jordi assegurant al Kiki a la via n.1.

6 comentaris:

joan asin ha dit...

Joan nosaltres estavem al bar de baix una mica més tranquil.El dia al final va quedar prou bo encara que fred. Records

Antoni Aymami ha dit...

Ei Joan, al anar sol i tal com pintava el dia vaig anar a la dreta del totxo del Oskar i vaig fer les cinc vies d’aquell pany de paret (fins a V)i una de propina al propi totxo (via Picolinna), al principi feia fred però a la que el sol, una mica enteranyinat, va sortir si estava prou be, vaig passar l’estona i a les 12 marxava cap a casa. Aixo si, el diumenge vaig tornar a escalar amb el Jaume i el Josep, el vici es el vici.

Jaumegrimp ha dit...

Ep Joan! millorat del braç! ja m'ho va cometar el Toni que anàveu al segon pis, aquestes vies no les conec, per aquí abans tan sols hi havia setens....fan molt bona pinta haurem de pujar a provar-les, que segur s'està més tranquil que als Graus.
Per cert, el Link del Kpujo no funciona.

Joan Baraldes ha dit...

Joan Asin a veure quin dia coincidim i ens coneixem.

Baja Antoni, per vist que escalaves en solitari vas fer força feina. Suposo que quan fas vies d'una sola tirada no les has de fer dues vegades com passa en vies llargues.


Jaume, aneu-hi que us agradarà, tot i que el grau està una mica ajustadet, però d'això no en facis gaire cas perquè jo ultimament no tibo gaire.
Ja he arreglat l'enllaç amb Kpujo, gràcies per dir-m'ho

Mingo ha dit...

Joan aquest cap se setmana escalar en roca no era fàcil. Des de el blog de blog no puc entrar a la teva pàgina, no sé si és culpa del meu ordinador?
Salut i cuida't el braç

Joan Baraldes ha dit...

Gràcies Mingo,

Ja està resolt

Joan