10 de gen. 2012

Serrat dels Monjos. Via Insubmissió

Abans de les vacances de Nadal, amb el "Momies " de Badalona, vaig anar al Serrat dels Monjos a fer la via Insubmissió. Aquesta comença en el mateix punt que la via " El Ultimo sueño" i en el seu tram central s'apropa força a la via "Alta Fidelidad" per on hi escalaven el Joanet i el Jordi.



Foto treta del Bloc dels Kutres on hi trobareu, com sempre, una bona ressenya.

Nosaltres, a diferencia dels Kutres, a les dues darreres tirades varem anar molt a l'esquerra escalant una variant que va obrir el Jose per la placa, per tal d'evitar la canal final que te molta vegetació, i varem sortir per la darrera tirada de la via planetes transparents.
La via està equipada amb espits i es pot reforçar amb friends i tascons. La 6a. tirada, amb el seu flanqueig poc equipat, és la més exposada tot i no ser molt difícil.
Sembla ser que la 7a. tirada comença amb un llarg flanqueig a l'esquerra que va a buscar una canal amb molta vegetació i terra que, amb dues tirades, et porta al final de la via. Nosaltres varem optar per escalar per la placa de l'esquerra i sortir cercant sempre la roca.

Via recomanable.

Primers metres de la via. A la roca hi veiem pintat el nom de la via el ultimo sueño.

Bonic esperó de la 3a tirada.


El Jose iniciant la 4a tirada.


5a. tirada


El Toni en l'aeri flanqueig de la 6a. tirada


El Jose, escalant la 7a. tirada, ha deixat la canal herbosa de la seva dreta i puja cercant la roca de la placa de l'esquerra, per una variant que ens conduirà a sortir per la via Planetes transparents.

Un servidor, el Toni "momia" i el Jose "Momieta"

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Es veu prou interessant aquesta via, impresionant el flanqueig del sisè llarg, tan pel primer com pel segon no?

Joan Prunera ha dit...

Ei Joan!!! felicitats per la via, te bona pinta. Feia temps que no tenia notícies de tu i les teves "aventuretes"

Salut company!!!