16 d’abr. 2012

La Plantació. Agulla Cara de Mico. via Aresta Sampietro

La foto i la ressenya la trobareu al bloc de l'Eduard

Aquest diumenge, amb el Xavi, varem pujar a fer aquesta via que feia molt temps que tenia a la llista de pendents. El fred va fer-nos abrigar i semblava més un dia d'hivern que de primavera.
Per trobar el peu de via hem d'anar resseguint la paret i sobrepassar un gran bloc que es recolza a la paret, fent una mena de cova, i que és on comença la via Infidel (parabolts grocs) 10 o 15 m més amunt hi trobarem l'inici de dues vies més i de la nostra.

La via la varem començar per uns burils que deuen pertanyer a la via Terestel, i uns 8 m més amunt varem flanquejar a la dreta per anar a buscar els parabolts d'aquesta via, que van molt propers al diedre.

La via està equipada i per tant només ens caldrà portar 18 cintes exprés.
Alguns passos de l'Ae de la 3a tirada son molt llargs i per tant haurem d'estirar-nos molt, pujar al darrer graó o ajudar-nos d'una tramposa.
El descens el farem amb un rapel de 20m i una desgrimpada fins el camí de sant Jeroni.

Via recomanable.


El Xavi a la R2 vist des de la R.1


Començant la 3a. tirada. Ae


En la bonica i fàcil darrera tirada

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Sembla que hagi tornat l'hivern, nosaltres dissabte ens vam fúmer de fred també. A la cara de mico encara hi haig d'anar, sembla que la via t'ha agradat, ens hi haurem d'acostar.

Manel&Ita ha dit...

És una bona via, i els passos llargs d'artificial es fan molt bé, ja que hi ha molt bona pressa per posar-se a ultims. Es fa bé amb un sol estrep.

Veig que el Xavi està en forma.

Salut