18 de juny 2013

Escalant a Gorros amb l'Aina.

El divendres havia quedat amb la meva filla Aina per anar a escalar a Gorros. La primera intenció era fer la via Rataplan per tal que ella anés de primera a les tirades de dalt, però com que el David em va trucar per venir a escalar i ell havia fet aquesta via la setmana passada, vam decidir fer la del costat, la via " La que hi faltava" que te unes caracteristiques molt similars encara que els parabolts allunyen una mica més.
El David va fer la 1a tirada, jo la segona i l'Aina la tercera i es va estrenar, després de rebre les instruccions penjada a la paret, assegurant a dos segons !!
La via està assegurada amb parabolts verds i no cal portar res ( tot i que a la darrera tirada algú s'ha endut la xapa del darrer parabolt, el que assegura els darrers metres abans d'arribar a la reunió de la via Rataplan)

Vam rapelar la via ( 30m) i mentre l'Aina i la Neus, que també havia vingut a fer-nos companyia i a llegir un llibre, s'explicaven moltes coses, el David i jo vam fer la via " Atila " a l'Ullal de la Magdalena superior.

 El David en els metres inicials de la via. Aquí la roca és una mica especial, res a veure amb la de les altres dues tirades.

 El David i l'Aina escalant la 2a. tirada i gaudint de la roca excepcional d'aquest tram


L'Aina anant de primera a la 3a. tirada i buscant el parabolt que no hi era !!!

 foto-cim

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Veig que la familia en va aprenent! bon mestre si senyor!! i quina angunia deuries passar amb la filla fent de primera no?

Joan B ha dit...

Ei Jaume,
No et negaré que una mica si, però també molta satisfacció quan s'en va sortir bé tot i no poder xapar el darrer parabolt.
Salut i a escalar