24 de febr. 2015

Un nou projecte a l'Abella de la Conca




Aquest dissabte les previsions de la meteo eren dolentes i triar un lloc a on anar a escalar era una aposta insegura. Tot i això vam anar a l'Abella de la Conca a on feia dies que amb el Toni teniem ganes d'obrir una via. Durant el viatge ens va ploure i, un cop al poble, el fred era intens i fins i tot nevava una mica. Com que ja estàvem allí vàrem agafar el material i vam anar a peu de paret a cercar el millor lloc a on començar la via.
Aquesta vegada ens acompanyaven el Xermi i el David que tenien intenció de fer la via "Mariquita Pérez", però el fred que feia els va desanimar i ens feien companyia veient les diverses possibilitats per on començar a equipar la nova via. Amb la intenció de marcar l'inici de la via per poder tornar un altre dia ens vàrem penjar d'un 1er. parabolt i vam fer una mica de feina de neteja fins que, en un moment donat, el Toni va decidir tirar amunt i fer la 1a. tirada. Animats perquè semblava que volia sortir el sol, vam continuar pujant i d'aquesta manera vam arribar a muntar una R.2 i a equipar uns 10m de la que serà la 3a. tirada que puja per una placa molt maca. Finalment la neu, que va tornar a caure, ens va fer desistir i vam rapelar fins a peu de via contents d'haver iniciat un nou projecte que pinta prou bé.
Continuarà.


El David netejant els primers metres de la via.

El Toni, tot i el fred, pren la decisió de continuar amunt.

3 comentaris:

luichy ha dit...

Ojo con las piedras que pudieran caer al pueblo...

Joan Baraldes ha dit...

Ei Luichy,
Encara que a la foto ho pugui semblar, la línia està molt separada del poble, és totalment impossible que cap pedra arribi al poble.
Salut i a escalar

Sergi Martínez ha dit...

Anims!!!!
Es veu un placot wapu a dalt!!!!
L'altre dia vaig anar a repetir "el clau d st felix" , molt ben parida!!!!
Vam continuar pel "balco", em va surtir en lliure pero em vaig parar un cop. Llastima, per poc....una bona placa.