2 de febr. 2016

Alòs de Balaguer. Ampliant la via del pal de la W



Aquest dissabte amb el Toni vàrem anar a Alòs de Balaguer amb la intenció de veure com podiem continuar la via del pal de la W.
Els galls, després d'una polemica causada pel fet que la darrera reunió d'aquesta via podia utilitzar-se per fer una reunió intermitja de la via " els misteris del Pepegall", van instal.lar l'esmentada reunió un parell de metres més avall i ens recomenaven continuar la via per les plaques de la dreta.
Seguint les seves recomenacions ens vam acostar a la paret i, tot i el fred que va fer durant tot el matí, vàrem escalar la via fins la darrera reunió i vàrem equipar 15m més de via per la preciosa placa que puja per  la seva dreta.
Ara la 5a. tirada te 35 metres i la R.5 queda uns 10 o 12m per sota del flanqueig de la 6a. tirada de la via dels misteris del Pepegall.
En una propera visita acabarem d'equipar aquest tram i decidirem si la via acaba definitivament en el punt a on es trobi amb la via esmentada, o bé, si cerquem una línia interessant i diferent per contiuar amunt.

 El Toni superant el pas clau de la 1a. tirada.

 Negociant amb la roca no gaire bona de la segona tirada.

 Escalant la preciosa placa de la 4a. tirada.

 El Toni iniciant la 5a. tirada.

 Una de les nombroses cordades que van escalar la preciosa via de lo nikgall-lastir.

Equipant la continuació de la 5a. tirada.

2 comentaris:

Lo Gall ha dit...

Hola Joan, jo crec que el ultim llarg de la vostra pot anar entre la del pep i la olga fins el cim.

Lo nik

Jaumegrimp ha dit...

Aquest dissabte el temps ens la va jugar !! nosaltres érem a Malanyeu i per primera vegada en molts anys no va sortir el sol, la boira ens va acompanyar i glaçar!