15 de febr. 2016

Malanyeu. Retocs a les vies Aina i Independència






Per aquest dissabte els homes del temps anunciaven vent fort i vàrem decidir anar a Malanyeu per estar a raser del vent.
La paret estava plena de cordades i quan va sortir el sol es va poder escalar de conya.
La nostra intenció era fer uns quants retocs a dues de les vies que havia obert ja fa uns quants anys i així ho varem fer a la via Aina i a la Independència.




5 comentaris:

Domzalski ha dit...

Hola Joan: Com has deixat el segon llarg de la Aina?

Joan Baraldes ha dit...

Hola xavier,
Ara hi ha un parabolt a on abans hi havia un arbre que servia per superar-se.
El pas es pot fer en lliure V+ o 6a, però ara el pas ja no és tant exposat com ho era des que es va morir l'esmentat arbre de tants escaladors com l'havien fet servir per tibar i pujar-hi de peus.

Salut i a escalar

Jaumegrimp ha dit...

Així m'agrada fent manteniment!! us va fer un dia ben maco veig.

Amadeu ha dit...

Hola Joan!
Quins retocs has fet a la Independència?
Quant la vaig fer vaig veure que per evitar l'erosió del pa de terra de la R1 és podia fer l'entrada a la R un pèl a la dreta evitant la terra i muntar la reunió amb els peus a la llastra que hi ha a la dreta una mica més amunt. La via guanyaria i la vegetacio també.Aixó en el cas que el pa de erra encara existeixi.

Joan Baraldes ha dit...

Hola Amadeu,
No hi hem gaires retocs, unicament allargar un parell de pams la corda que facilita l'accès a la R.1 ja que algun necessitat va robar el pitó que asseguraba el tram terrós. De fet s'entra bé a la R.1 i la R encara es fa bé en el lloc a on està. Si en el futur cal canviar-la, ja ho farem.
A la segona tirada hi vam deixar un pont de roca més per millorar-ne la protecció.
Salut i a escalar