19 de des. 2016

6a. via a Odèn



Aquesta setmana em continuat treballant a Odèn i hem obert la 6a. via. Tot i això possiblement en canviarem el recorregut per tal de fer-lo més directe, però abans en caldrà netejar un tram .
La via està acabada i equipada de forma similar a les altres de la paret. parabolts i bagues en ponts de roca i sabines.
Mentre obríem aquesta via va venir un escalador que va fer en solitari la via de la nostra dreta , era l'Aniol de Cardona, i que ens va dir que li havia agradat la via.


 Obrint el tram d'Ae.

Un parell de gossos de la masia del Call d'Odèn ens van venir a fer companyia i es va estar a peu de via ( posant en risc la seva vida) fins que vàrem acabar la feina.


 El Toni obrint la segona tirada.

 Obrint el tram final de la via.

 L'Aniol escalant els darrers metres de la via quan el sol ja començava a baixar.




2 comentaris:

emili martínez ha dit...

L'altre dia vàrem estar a les vies noves que heu obert a Odén. Vàrem fer les dues primeres. Tot i el fred estàvem molt bé, donat que hi toca el sol. Les vies són molt noves i cal anar amb molt de compte doncs les pedres cauen a la carretera. Em temo que això pot portar problemes en un futur. Les vies tenen passatges macos, llàstima de no tenir continuïtat. Les vies noves de la dreta semblen millors. Ja ho veurem.
Felicitats per la feina.

Joan Baraldes ha dit...

Gràcies pel comentari Emili.
Tens raó, cal anar en compte amb les pedres que poden caure a la carretera, per sort hi passen pocs cotxes.
Les vies de la dreta no tenen aquest problema ja que el bosc atura les pedres abans que arribin a la carretera.
Si hi aneu, ja em diràs que us semblen
Salut i a escalar