27 de febr. 2017

L'Últim guerrer



Aquest dissabte hem acabat d'obrir la 8a. via de "la paret de la pluja". Per arribar al peu de la via podem escalar la 1a. tirada de les vies 4 o 5 que surten del peu de la carretera, o bé pujar caminant, ajudats per una corda fixa, per la canal de la dreta. L'inici de la via el trobareu uns 10 m. més a la dreta i amunt de la via nº6.
La via te trams fàcils que combina amb altres de placa que li donen, en totes les tirades, la seva dificultat. Equipada amb bagues i ponts de roca,  també trobareu 2 parabolts a la segona tirada i un a la tercera assegurant els passos més difícils.

Per escalar la via hi tindreu 3 tirades de 30m, 25m, i 25m, amb reunions equipades per rapelar,. Millor fer-ho amb una sola corda de 60m per evitar que s'emboliquin amb la vegetació.

Salut i a escalar

 El Toni escalant la primera tirada, la que ja haviem obert la setmana passada.

 Obrint la 2a. tirada. Un flanqueig aeri i molt bonic amb roca extraordinàriament bona.

 Equipant amb un parabolt el desplom de la 2a. tirada.

 El Toni obrint la primera placa de la 3a. tirada.


2 comentaris:

emili martínez ha dit...

Hola Joan. Avui hem fet les vies núm. 5 i 6. La primera no ens ha agradat gaire, la segona molt més. En la cinquena el primer Ae no es pot fer sino arribes al primer parabolt, hi ha un pas ¡¡¡¡ el demés es pot fer sense l'Ae. Dalt de tot, arribant a la reunió, hi ha un bloc enorme a punt de caure. Cal anar-hi molt en compte, doncs pot arribar a la carretera.
Salutacions.

Joan Baraldes ha dit...

Hola Emili,
Tens raó, a dalt hi ha un bloc que sembla que vulgui caure. En vàrem sanejar d'altres i no arriben a la carretera perquè el bosc de sota els atura, de fet un d'ells ens va xafar el material que teníem a peu de via.

Salut i a escalar.