31 de març 2019

Popurri de vies a Alòs de Balaguer




Aquest dissabte vàrem anar a Alòs de Balaguer amb la intenció de fer la via lo Nic gall lastir. una via clàssica de la zona preciosa, però al arribar a l'aparcament diverses cordades estaven ja a la paret i això ens va fer canviar de plans. Ens apropem al peu de la via 1 d'Octubre i també hi trobem varies cordades...així que ens decidim per pujar per la Canto por Soleares, de la que fem les dues primeres tirades i a continuació fem la 3a. tirada de la via Matagalls. Crestegem i anem a fer la 4a. tirada de la via 1 d'octubre, rapelem i fem la via Montserrat, rapelem i fem la 4a. tirada de la Canto por soleares i acabem fent la via Dia de la Prostitució.
7 tirades i uns 225 m d'escalada preciosa i d'aquelles que, tot i no ser difícils, et fan pujar concentrat tot gaudint de l'escalada i de les preses que van apareixent a on menys te les esperes.
Vies semi-equipades en les que algun friend haurem de colocar per completar-ne les assegurances
Coincidim a la paret amb en Toni Aymamí i  les seves companyes de cordada i més tard amb en Peta i el Valentí, escaladors de Cardona que han obert varies vies a Busa i a altres parets de Catalunya.


Iniciant la matinal fent la 1a. tirada de la Canto por soleares


 En Xermi fent la Canto por soleares i la cordada de'n Toni Aymamí al fons fent la mision imposible.













En Peta


Rapelant despres de fer la darrera via, el dia de la prostitució.

3 comentaris:

paca ha dit...

el tros de cresta es la via Minyons de Terrassa

Joan Baraldes ha dit...

Hola Jaume,

Si et fixes en la foto de la ressenya, hi veuràs que a la cresta hi una MT indicant que és per on puja la via Minyons de Terrassa.

Salut i a escalar

paca ha dit...

es veritat! es tant petit que no ho he vist...bones escalades.