5 de gen. 2020

3 Vies: Derzu Usala, K i Tardor calenta


Aquest dissabte tornem a coll Roig amb en Jordi i el Joanet, ells volien fer les vies K i Tardor calenta i nosaltres ens decidim per la Derzu Usala, que en Pany encara no havia fet.
Coincidim amb en Joaquin Olmo, una noia que crec que era la seva filla i l'Urquiza .
Nosaltres un cop feta la via, que vaig trobar encara més difícil que en les anteriors ocasions.... baixem i fent les dues vies que feien els companys.
Un matí amb una temperatura ideal i molta gent escalant a les parets de Coll Roig.


1a. tirada.


 Pas clau de la segona tirada.


 el tram de 6a de la 3a. tirada


via K.


Tardor calenta

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Enhorabona ! heu fet un bon grapat de metres. La Dersu Uzala em va agradar molt, semblant a la Malalts de Roca que també és boníssima. El flanqueig de 6a és molt fi de dits.
L'entrada de la segona tirada de la via K veig que vau estrenar la nova línia que ha obert en Sanz, variant de la del Gustavo que no tenia cap expansió.

Joan Baraldes ha dit...

Bon any Jaume,

Si, va ser un matí ben aprofitat.
La Derzu Usala és més difícil que la malalts de roca i te dos punts a on la separació de les assegurances t'obliguen a escalar.
La vi K sembla més dificil del que es en realitat i la darrera tirada es pot agafar per la dreta, i tot i que sembla una placa completament llisa i difícil, van sortint forats que la fan molt agradable de fer IVº+

Jaumegrimp ha dit...

Home la Malalts deu n´hi dó! sobretot la darrera tirada que no és gens fàcil.
La darrera tirada de la K ja vam pensar que per la dreta sortiria, però anava jo de primer i la roca em va portar a l'esquerra on l'assegurament era molt intuitiu, quan baixàvem, des del ràpel, ja ens miràvem la banda dreta ja.