3 de febr. 2020

vies "el llaç groc" i "la pantera rosa"



Feia més d'un any que no havíem anat  a l'Abella de la Conca i en Pere tenia ganes de conèixer la zona, així que varem tornar a la paret per fer aquestes dues vies que pugen força properes i que ens permetien controlar que feia la cordada del Jordi i el Joanet que escalarien la via Pantera Rosa.
Aquestes vies les varem obrir amb en Toni i tenen força ponts de roca i per tant, tot i estar equipades sempre és bo portar un joc de friends per millorar-ne la seguretat.
Son dues vies que totes les tirades estan tallades per feixes i per tant no tenen continuïtat. L'al·licient de la seva escalada rau únicament en escalar les plaques que et vas trobant, algunes de molt maques, i en poder fer metres en un entorn privilegiat.
En Pere i jo, com que la cordada dels companys pujaven més tranquil·lament, vàrem afegir dues tirades més a la via aprofitant que la darrera tirada de la via el llaç groc coincideix fa reunió al mateix lloc que la via Marta, varem fer les dues darreres tirades de la via Marta afegint així uns quants metres més d'escalada.
Pel descens es pot anar des-grimpant la paret i combinar-ho amb rapels de manera que podem baixar més ràpidament.



1 comentari:

Unknown ha dit...

Did you realize there's a 12 word sentence you can say to your man... that will trigger deep feelings of love and instinctual attractiveness for you deep inside his chest?

That's because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's instinct to love, treasure and care for you with his entire heart...

12 Words Who Fuel A Man's Love Response

This instinct is so built-in to a man's genetics that it will make him try harder than ever before to make your relationship the best part of both of your lives.

In fact, triggering this influential instinct is absolutely mandatory to achieving the best possible relationship with your man that the second you send your man one of the "Secret Signals"...

...You will soon notice him open his heart and soul to you in such a way he haven't experienced before and he will see you as the one and only woman in the universe who has ever truly tempted him.