7 de gen. 2009

Quina zona és ?



Al tornar al cotxe el dia que varem anar a la Plantació a fer la via Canvi Climbàtic, varem veure una zona d'escalada esportiva, equipada amb químics i al costat mateix del camí, que te una roca molt bona i que serveix per completar la jornada.

A l'esquerra de la foto hi podeu veure la zona referida i a la dreta, la Pastareta.

Nosaltres hi varem fer dues vies, les que es veuen en les dues fotos següents. La primera de 5c o 6a-, vertical, mantinguda i amb una roca molt bona, i la segona amb una sortida tonta de 5b, perquè te el primer químic molt amunt, i després 4+.

No sabem com es diu la zona ni tenim més informació d'aquest vies ni de les altres que hi ha al costat.

Si en sabeu alguna cosa feu-m'ho saber.











3 comentaris:

Mingo ha dit...

Hola Joan, primer de tot bon any. Em semblava que t'ho havia comentat, aquesta zona són les plaques Urquiza. Si tens els llibre de Montserrat sud surten les vies ressenyades, si no et puc passar una còpia.
Ah! m'oblidava felicitats per l'Alkaid. el negre és una variant que va per una mena de placa diedre? si és així no és la variant ho és la de vermell crec.

Joan Baraldes ha dit...

Bon any Mingo,

Gràcies per la informació de les plaques Urquiza.
A la foto, el que està pintat en negre és la variant d'entrada que varem fer nosaltres i va per una placa-diedre que puja en diagonal a l'esquerra i que està equipada amb burils i que arriba a una reunió amb 2 espits i 2 burils.
El que està pintat en vermell és la via Redrum

PGB ha dit...

Com ha dit en Mingo es tracta de les plaques del Urquiza. Més info a la guia de la montse Sud del Luichy!

Bon any!!