14 de juny 2009

Berga, camí del Santuari de Queralt





Avui he engrescat a la meva filla gran per anar a escalar. Com que l'Aina no ha escalat gaire i només podíem fer una matinal, hem anat a Berga, concretament a sota el santuari de Queralt, a un pany de paret que hi ha a 4' o 5' baixant pel camí que va del Santuari a Berga.
En aquest pany de paret hi ha 6 vies d'entre IV i IV+, i potser amb algun pas de V al inici de les dues vies de més a l'esquerra. La roca és molt bona, les vies estan molt ben assegurades amb químics, i a dalt hi ha cadenes amb mosquetó. Vaja, un lloc perfecte per iniciació i per passar-hi un bona estoneta.
Avui a més hi hem tingut la música del Cercavila de la Patum de fons, que m'ha fet recordar els anys de joventut que pujàvem a fer el salts i a beure barreja !!


L'Aina, després de fer 5 vies en top rope, n'ha pujat un parell de primera amb molta tranquil·litat i bones maneres. A veure si s'engresca més sovint a sortir i ben aviat em treu a escalar a mi.....

2 comentaris:

Mingo ha dit...

Eppp Joan aquestes escalades són guapíssimes, sobretot per la companya.
Vinga salut company, ves al tanto que aviat et fotra canya l'Aina

Gatsaule ha dit...

Ara hi cau una bona solana, aquí. Prop del santuari de Corbera i dalt dels Rasos, també n'hi ha d'aquest estil que són més fresquetes....