21 de des. 2010

Dinar de Nadal a la Mola. 2010







El dilluns varem pujar una colla del departament d'Esports : Elisa, Joan Carles, Dani, Maria i Joan ( amb l'Ignasi d'acompanyant), de Cultura : Charo i Esther, del Consell Esportiu : Anna i de la JAS el Pep Molins, com a guia espiritual de tots nosaltres, a fer el ja tradicional dinar de Nadal a la Mola.
A Wikiloc hi trobareu el track d'aquesta excursió en la que varem fer un desnivell de 350m de pujada i uns 5 km de distancia.
El dia va ser esplèndit i com cada any el bon rotllo va presidir la pujada, el dinar i la baixada.
Enguany vam pujar per una ruta diferent ja que no es permès l'accés a can Pobla, que era l'inici i final de les excursions dels anys anteriors.
Varem deixar els cotxes al final del carrer del Cavall Bernat i van pujar recte amunt per anar a passar per sota d'aquesta coneguda agulla de Sant Llorenç. En aquest punt el Pep ens explicava com, quan tenia 25 anys, ( quasi mig segle endarrera) va pujar i baixar sense cordes aquesta agulla, fruit de la seva incipient rivalitat amb un altre atleta de la JAS, en Josep Romaguera. Bogeries de joventut que podien haver acabat amb tots dos a l'hospital.
El menjar com sempre molt bo, tot i que trobo que el preu és realment alt. Ho deuen fer per poder pagar les vacances a la platja de les mules que l'han de pujar a l'esquena.... sinó que m'ho expliquin.

Al cim de la Mola, identificant els cims i llocs que s'hi veuen, gràcies a la taula d'orientació.

El dinar, amb sol i bones vistes.

Com sempre, aprofitant per fer noves amistats !!

Al baixar ens vam trobar amb un "caganer" escapat d'un dels pessebres que hi ha al camí !!