8 de gen. 2011

La Plantació. El Rave i la Campana





La ressenya la trobareu a la web de la Noche del Loro

Avui amb el Mingo i el Josep Anton hem pujat a la Plantació amb la intenció d'encadenar 3 agulles. La primera havia de ser el Rave, però com que no hi tocava el sol i feia un vent molt fort i molest, hem pujat fins la Miranda de la Campana a fer l'aresta Brucs, però, un cop hi herem posats, l'hem deixat per un altre dia perquè el poc equipament que hi ha ens ha semblat que la feia molt exposada.
Així que hem tornat a baixar al Rave a fer la Tambores de Guerra, i ens ha agradat molt.
La 1a. tirada no te gaire historia, però la segona tirada és molt maca, especialment en el tram en lliure que te una roca brutal.
Via equipada amb parabolts.
Via molt recomanable.

El Mingo penjat com una llangonissa assegurat pel Josep Anton.

El Mingo i el Josep Anton al cim del Rave, i jo fent els metres finals en lliure. Foto del Pere-Joan que estava escalant la campana.


Els 3 dalt del Rave, fotografiats per una cordada que també hi va pujar per l'altre costat. Sembla un cim petit però com deia el Mingo, hi podia cabre un equip de futbol !!!

La segona via, la normal de la Campana és una altra historia.
La linia per on puja la via és molt atractiva i lógica, però la roca de la primera tirada és d'aquella que fa por i que no dona gens de confiança.
Les assegurances son velles i justes, tot i això, i per sort del que va de primer, la via és deixa assegurar amb friends i tascons.
La segona tirada és curta, fàcil i amb bona roca.
Per mi, atesa la roca que te, no és una via de les recomanables, però les opinions son molt personals i segur que hi ha qui hi gaudirà molt.

3 comentaris:

joan asin ha dit...

Ei explotant la Plantació,el rave la vaig fer en el meu primer curset, d'això ja fa uns dies, je,je

Gatsaule ha dit...

Sembla una bona proposta per aquests dies curts d'hivern... Encara hi hauré de tornar, a la Plantació!

Mingo ha dit...

Ep Joan va ser un dia molt guapo, jo vaig disfrutar molt. Ara que a la Miranda de la Campana no crec que mi veguis, je je je.
Salut