25 d’abr. 2011

Arrerglant vies de la Codolosa


Aquest diumenge, després de tornar de passar uns dies a Menorca, em quedava una tarda que no pintava gaire bé pels núvols amenaçadors que pressagiaven pluja. Amb el Miquel havíem quedat abans de marxar que el diumenge aniriem a escalar i , sense fer gaire cas dels núvols, ens varem dirigir a la Codolosa. Al arribar a Collbató va començar a ploure i mentre ens preparavem varem saludar al Xavi Martin, que ja tornava al cotxe, i que ens va anunciar que pensava restaurar "la via del Xavi", que va obrir al serrat de les Garrigoses, al costat de "l'Aranya".
Com que la tarda no pintava gaire bé i jo tenia feina pendent en dues de les vies que havia obert, atenent als comentaris que m'havien deixat els que les havien escalat, varem decidir anar-hi a treballar.
Primer varem escalar la via Esperó Blocaire. Per evitar els trams més exposats, hi vaig posar un parabolt més a la primera tirada i un parell a la tercera, a on la roca no és gaire bona i les assegurances hi estaven força allunyades.
A la segona tirada el Miquel va recargolar un bolt que estava fluix i reclavar el pitó que sortia massa. I tot i que les assegurances allunyen abans d'entrar a la reunió, com que hi ha una bona fisura per posar-hi un friend, no la varem equipar més.
A continuació varem pujar a la via "el Balcó de la Codolosa". En aquesta via hi varem posar un espit a l'inici de la primera tirada i un bolt a la sortida del Ae de la segona tirada, a on en cas de caiguda podies picar al terra.

Ara crec que les dues vies han quedat molt millor. Aquells que aneu a fer-les ja em direu que en penseu,

Salut i a tibar.

4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Gràcies per les reparacions Joan!

joan asin ha dit...

Mol bé per l'equip de manteniment de vies, je,je,i gràcies per a no posar res més a la segona tirada.

Joan Baraldes ha dit...

Ei Joan, com que la segona la vas obrir tu, vam creure que havies de ser tu qui decidís si calia posar-hi alguna cosa més o no.
Salut i a tibar

Pekas ha dit...

Gracies per la feina...