21 de nov. 2011

Montserrat. La CodolosaRessenya base treta de Kpujo

Aquest dissabte vaig anar a la Codolosa amb la colla dels "Momies" del CE de Badalona.
Vaig començar escalant amb el Francesc Suñol i el Rafa la via de" l'Avi trepador" i després vaig fer cordada amb el Jose i el Jordi per fer la via "Indignats" del Joan Asin i per acabar vam escalar una combinació de les dues primeres tirades la via de la Tribu i la darrera de la via "el Ultimo Mohicano".
En definitiva un matí ben aprofitat i a on també vam coincidir escalant amb la colla dels "avis" ( Paco Garcia, Emili, Majó, Joan .....) que no paren en tota la setmana!!!

El Francesc Suñol a la R1 de l'Avi Trepador


El Jordi i el Jose a la via CampionsSortint dels passos d'Ae de la via de la TribuLa cordada de l'Emili a la 3a tirada via dels campions, però fent una variant per poder rapelar per la full equip


El Jose i el Jordi a la darrera tirada de la via el Ultimo Mohicano


En Paco Garcia i la seva cordada escalant la darrera tirada del ultimo Mohicano mentre nosaltres fèiem el rapel

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Joan, deu ni do vas fer metres a la codolosa, la tribu encara la tinc pendent, fa bona pinta el bombet, la setmana que bé podre quedar algun dia entre setmana, ens truquem.
Miquel H.

joan asin ha dit...

Codolosa TEAM? la millor la Indignats, je,je

Joan B ha dit...

Ei Joan,
La veritat és que la Indignats està ja més neta i és molt maca tot i que no vam fer la 3a. tirada. Via molt recomanable.
La matinal també em va servir per conèixer la darrera i temuda tirada de l'ultim mohicano i ara hi tornaré per fer-la de primer.

Ja he gellit al teu bloc que vosaltres també vau triomfar.

Salut i a tibar

Jaumegrimp ha dit...

Bona colla us vau reunir Joan!! el temps ens va respectar, aquests sapastres del temps no n'encerten una!!
La Indignats la vam fer divendres i em va agradar força, aquesta del último mohicano sembla maca, veig que te l'has d'equipar no?

Joan B ha dit...

Jaume,
De la via el Ultimo Mohicano només varem fer la darrera tirada però si, a la fisura si pot posar algun friend i llaçar un arbust petit abans d'arribar a la R.