20 de febr. 2012

Roca Narieda. Paret de la Rufa. Via dels Sons Amagats




Aquest dissabte, amb els mòmies de Badalona, el Toni i el Joanet, vam anar a la Paret de la Rufa ( Roca Narieda Sud) a fer una via que van obrir el Joan Asín i el Llorenç Vallès
Trobareu molta informació en els seu blocs.
Jo només hi afegiria que és una via molt maca i recomanable, tot i que al meu parer, hi apujaria mig grau a la dificultat que hi marquen les ressenyes. Varem fer alguns A0 en passos a on s'hi marca V+.
Tot i que la via està força assegurada, cal portar friends i tascons per assegurar algun pas, principalment els primers metres de la bonica 6a. tirada.
En els trams fàcils i perdedors de la 3a, 4a i 5a tirada, alguns cordinos i una fita ens ajuden a seguir la línia de la via.
Darrera nostre, i trepitjar-nos els talons, pujaven el Mingo i el Josep Anton.

El Toni i el Joanet arribant a la R.

El Toni superant els difícils passos de l'inici de la 3a. tirada

El Joanet a la bonica 6a. tirada

Satisfets després de fer aquesta bonica via.

11 comentaris:

joan asin ha dit...

Ei Joan B, el dia va acompanyar, això de la graduació és molt relatiu. Celebro que os agradés.

Joan Baraldes ha dit...

Joan,
La via és molt maca.
Pel que fa al grau de la via, jo que faig V+ i poc més, quan la cosa pinta difícil i cal que faci A0, ho graduo de 6a en amunt.

Jaumegrimp ha dit...

Ei Joan, la via està molt ben trobada, i també vaig trobar alguns trams força potents, com el diedre del 3er llarg que em va semblar força més que V+...

molimolano ha dit...

Quina bona sorpresa, només era coneixedora de la via Baga total, doncs tornaré a fer una altra visita a aquesta paret!!

Joan Baraldes ha dit...

Si Jaume, jo també hi posaria 6a o més a uns quants passos de la via.
Molimolano, pensa que aquesta via està a la cara Sud i la Baga total a la Nord. A la zona sud hi trobaràs la cafe,copa i puro, Postres de músic, Rodamons de bosc...etc

Mingo ha dit...

felicitats Joan, la via la vaig disfrutar moltissim i respecte al grau, jo estic totalment d'acord amb la graduació que li donen els aperturistes a excepció de l'entrada a R1, que li pujaria mig grau i la sortida de la via que li baixaria mig grau. Però, per mi, la resta correcta.
Ja et vaig dir que em pensava que no l'havies si no haguèssim pogut compartir corda, de totes maneres anaves molt ben acompanyat.
Salut.

molimolano ha dit...

Ostres JoanB, quin despiste, ahir estava ben fotuda, em feia mal el cap i no ho vaig llegir bé. Coi, conec totes aquestes parets, fins hi tot vaig coincidir un dia que obrien via, un dia tant calorós que nosaltres ens vam baixar de la rodamons, salut.

JAUME ORS ha dit...

maco aquest indret, només he fet la postres de music i tinc ganes de tornar !!! Abraçades.

Joan Baraldes ha dit...

Mingo, tu anaves molt fort, excepte a la primera tirada, je je je.
Ei Montse i Jaume, aquest és un indret molt bonic però cal anar-hi quan encara no fa calor. Jo si mai i obro una via, el nom en serà " Carn a la brasa"

Llorenç ha dit...

Joan! un bon raconet per anar a passar el dia! veig que us ho vau passar prou bé!
Molimolano, ereu vosaltres els que vau abandonar la Rodamons el dia que obriem la Sons Amagats? us vaig fer alguna foto quan estaveu amagats sota l'alsina....quina calor que va fer aquell dia! vam obrir tres llargs i vam baixar deshidratats!

molimolano ha dit...

Ostres Llorenç, érem nosaltres, vaja dia, jo una mica més i arribo al col·lapse. Per aquelles dates estava ben fotuda de l'esquena i vam estar una bona estona sota l'alsina amagats a l'espera de la meva recuperació.
Una setmana més tard vam tornar per a treure'ns el mal gust de boca.
Felicitats a tots tres per la via, pot ser aquest cap de setmana cau!!