12 de jul. 2012

Sisbemessanapren: Gorros. Directissima a la Gorra Marinera


Una tarda més escalem amb la fresca dels Gorros. Aquesta vegada amb el Jaume i l'Armando faig una combinació de vies a la Gorra Marinera que et porta directa al cim, tot fent una darrera tirada realment maca i poc habitual, ja que surt recte amunt, sense anar a l'esquerra com fan les altres vies, i trobes una antiga reunió i uns darrers 5 metres de sortida directa, que superen un extraplom assegurats amb 2 parabolts i que no son obligats.

Ressenya de l'Eduard. Amb la línia de color groc que nosaltres varem seguir.
Via equipada.
Molt Recomanable.

Un cop feta aquesta via anem a la Magdalena Inferior, que ens queda al peu del rapel, amb la intenció de fer la via " Llibertat positiva"( 6a) que em sembla que és una que puja amb parabolts de color groc.
Tiro amunt els 20 primers metres que tenen una dificultat assequible, (V-) semblant a la resta de les vies i quan arribo al desplom hi trobo la R.1. La meva intenció és continuar fins la R.2 però el pas del desplom ( 6a) el trobo molt difícil i la següent assegurança és un buril vell que hi ha 4 m més amunt. Com que no li veig color als passos que hauria de fer, decideixo flanquejar uns metres a la dreta i continuar per la via Benson ( parabolts blaus)

Aquesta ha sigut una tarda d'escalada plaent, amb molt bona roca, en la que les dues cordades hem escalat compartint paret i com ja és habitual, havent-nos d'abrigar quan el vent fresc dels Gorros comença a bufar.

1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Feu patxoca tots al cim! així que us vau haber d'abrigar!!! quina enveja i jo suant a Sabadell....