25 d’oct. 2012

Integral a la Codolosa " La tribu s'enfila al balcó"



S'acaba el poder escalar per les tardes entre setmana, el dissabte el dia s'escurçara 1h com per art de màgia i la foscor ens aclapararà una mica a tots....
Aquest dimecres amb en Jordi Puig encara hem aprofitat la tarda i hem fet una integral a la Codolosa que ens ha permès escalar 170m tot fent 6 tirades.
Combinació interessant de dues vies: "La Tribu" i " El balcó de la Codolosa"
Les dues vies estan equipades amb parabolts i unicament necessitarem un friend mitja per fer la 4a. tirada de la tribu, que normalment no fa ningú i que no te cap expansió. La reunió d'aquesta tirada la farem amb una de 3 espits( difícil de veure) ja a peu pla, que suposo que és la de la via El Ultimo Mohicano.
A continuació haurem de recollir les cordes i caminar uns 60m fins a trobar de nou la paret vertical de la via "el Balcó de la Codolosa", que puja a uns 8 m a la dreta del tram superior de la via " la rampa"
Al inici d'aquesta via no hi ha R.0, així que un espit a 3m del terra i un parabolt 2m més amunt ens indicaran per on comença la via.

Un cop acabada aquesta integral, baixarem pel camí de la Drecera del fra Garí ( senyals grogues i blanques de PR) i en 10' o 12'. estarem de nou al cotxe.