26 de nov. 2012

Sant Llorenç de Montgai.












Trobareu més informació al bloc dels Galls

Aquest dissabte ens vam apropar a Sant Llorenç de Montgai amb la intenció, entre d'altres, d'escalar a la zona de la Formiguera i fer les vies que hi ha a la seva dreta, a sobre del tunel, que encara cap de nosaltres havíem fet.
Com que hi ha tres vies i nosaltres erem 6, la idea semblava bona ja que podriem escalar els uns al costat dels altres i anar convinant les vies un cop fetes.
Mentres el Jordi i el Pany començavem fent la via "Catefer" amb el Toni ens posavem al seu costat a fer la via " Verd Glaç" i el Joanet i el Xarmi iniciaven la via " Miguel Àngel Garcia"

A mi, en fred, em va costar molt la primera tirada de la Verd Glaç ( V+ ??) i com que al Toni tampoc li va anar gaire millor, vam decidir deixar la via per un altre dia i anar a l'altre punta de la Formiguera per fer alguna de les vies més fàcils i plaents que hi ha en aquella zona.
Quan estàvem escalant la via " Memòria Selectiva" van començar a arribar molts " Galls".... sembla ser que hi havia una trobada d'escaladors de Lleida i en poca estona hi havia 13 persones penjades en el mateix pany de paret .... així que saludant a la gent de Lleida i tenint l'oportunitat de conèixer personalment a lo Sergi, un dels Galls més treballadors del galliner ( el que escriu totes les piulades al bloc) varem tornar a desplaçar-nos, aquesta vegada cap a l'esperó Remacha.
Allí varem posar-nos a la via normal però, com que ja es feia tard i per no fer esperar als companys que ja tornaven de la Formiguera amb ganes d'anar a fer la cervesa, vam rapelar de la R.2 un cop feta la segona tirada que ens va deixar amb molt bon regust de boca.

1a. Tirada de la Verd Glaç

 El Toni arribant a la R.1 i el Jordi a la Catefer.

 El Toni a la 3a. de la via Memòria selectiva.

 Escalant la 2a. tirada de la Normal de l'esperó Remacha

 El Toni arribant a la R.2.


 Foto de les 3 cordades.







5 comentaris:

joan asin ha dit...

Carai, quin seguit de puja-baixa. Al galliner hi havia paella,je,je

Jaumegrimp ha dit...

Una bona colla Joan! m'apunto les vies que no les coneixia.

Lo Gall ha dit...

Encantat de coneixe't, Joan i tambe a tota la vostra colla. Com diu l'Asin teniem paella i va venir ,fins i tot, l'enterrador. Una abraçada.
LO SERGI

Lo Gall ha dit...

Una altra cosa. El bloc B2EC es teu? Si es així , i ens hi vols, com es fa per apareixer-hi. Lo nostre correu es "logalldeponent@gmail.com".
LO SERGI

JAUME ORS ha dit...

Dons si JOan, hem marxat cap a l´Aragó. Estem els dos sense feina i hem anat a viure al poble. Una nova estapa i a mirar de disfrutar i coneixer una mica més el pirineu d´Osca. Una abraçada i ... si us acosteu per aquí m´apunto a fer una escaladeta !!!