11 de febr. 2013

Volta a MalanyeuFeia temps que la Neus tenia ganes de repetir aquesta bonica excursió i portar-hi a la colla de la família que tinguessin ganes de caminar . El seu aniversari li va semblar que era un bon motiu per convocar la sortida però, tot i que la gent s'hi va animar ràpidament, finalment només vam ser 5 els que aquest dissabte hi varem poder pujar.

Aquí trobareu El Track d'aquesta volta d'uns 14 km i prop de  mil metres de desnivell acumulat.

Aquest dissabte la temperatura era freda i la neu ens va acompanyar durant una bona part de recorregut. Això encara va fer més bonica l'excursió i les vistes que, al passar per les carenes dels voltants de Malanyeu, ens permetien contemplar les muntanyes de Pirineus completament nevades.
Durant el recorregut trobarem un parell de trams equipats però que no son difícils de fer, i en tot moment la ruta està molt ben marcada amb senyals de PR i/o de color groc.
Nosaltres vam fer la volta en 6 hores tot caminant tranquils i fent un parell d'aturades per menjar i recuperar forces.
 Sortint de Malanyeu ja trepitgem una mica de neu.

 Esmorzant amb el Pedraforca al fons.

 Un dels trams equipats.


 Malanyeu vist des de dalt !!

 Baixant pel costat de la cascada equipada. Caldria canviar aquestes bagues que ja estan molt malmeses !

 Entrant pel forat !!


2 comentaris:

Lo Gall ha dit...

Hola Joan. Aquest dissabte, tota la GALLOFADA, voltavem per la Paret del Desvessó. Jo no hi habia estat mai , em va agradar molt. La intenció era anar al Cingle de la Tor , pero la pista era plena de "salobre" i relliscavent les rodes. Hi tornarem segur.
LO SERGI

Joan B ha dit...

Ei Sergi,

Aquest dissabte hi havia molta gent a Malanyeu !!

El lloc s'ho val !

Salut i a tibar