22 de març 2013

Esperó del Fra Garí i Cirereta final !



Aquest dimecres vaig quedar amb el David per anar a Collbató a escalar. A ell li està bé qualsevol proposta i jo en tenia una de pendent a la llista. A l'alçada del camí de les bateries tot-hom parla d'una via de 6a ( via Directissima) que està molt bé i que és la cirereta del pastis si fas la via de l'Esperó del Fra Garí.
Així que fem la via de l'esperó, en la que jo vaig col.laborar a obrir les primeres tirades i que he de reconèixer que, tot i que te algun tram interessant d'escalar, la discontinuïtat de l'escalada li pren molt interès.
Un cop a dalt fem la via esmentada, la Directissima,  que resulta ser molt potent i maca.
La roca és bona i les assegurances ajuden a pujar sense patir més del compte.
Nosaltres ens pensàvem que amb les cordes de 60m podríem pujar i baixar al company,  de manera que tots dos la podríem fer de primer, però finalment varem veure que la via te uns 35 m i per tant la vam escalar pujant tots dos a la reunió i rapelant la via.
Per fer aquesta via necessitarem 15 o 16 cintes exprés.
Via equipada i molt recomanable.

3 comentaris:

joan asin ha dit...

Ei el llarg del Llençol és molt bo´us vam veure.

Manel&Ita ha dit...

Nosaltres varem ésser els primers d'encadenar les dues vies, ja que mentre començaven l'espero estaven acabant la via, quan varen arribar ja havien marxat i ens hi varem posar. Es una tirada molt bonica i li dona el toc de gracia a l'espero. Salut i a tiba.. manel

Jaumegrimp ha dit...

La via del Llençol és la directíssima.