5 d’abr. 2013

"Joc de nens"



La tarda del dimecres, amb el David, teniem intenció d'anar a escalar a Gorros, però uns nuvols molt negres ens van fer canviar de pla a darrera hora i vam tornar a anar a Collbató.
Un cop als Graus, vam començar escalant una via d'esportiva que hi ha al primer pis, al costat mateix de la 3a tirada de la via de l'Avi Joan. A continuació vam decidir descobrir una nova via que hi ha més a la dreta, la via " Joc de nens" recentment oberta  i que acaba a la mateixa alçada de la via de l'Avi Joan.
Aquesta, com el seu nom ens indica, és una via fàcil, de roca generalment bona , tot i que al ser nova encara salta alguna llastreta, i interessant com a via d'iniciació però sense interès per a escaladors que cerquin apretar una mica.
La via està equipada amb parabolts de 8mm. i comença en un pany de paret a on hi ha un parabolt al terra( ?)  i un pont de roca a uns 3m.
Per arribar a peu de via haurem de pujar pel camí de fra Garí fins a l'alçada de les vies d'esportiva del primer pis, llavors cal anar a la dreta per un corriol que ens portaria al totxo de les cabres i uns metres abans d'arribar-hi ja veurem les plaques per on pujarem.
Un cop a dalt vam continuar grimpant fins el camí de les bateries per poder escalar en una zona de vies que hi ha per sobre de la gran estelada o Llençol , a on vam fer un parell de vies de Vº abans de tronar al cotxe.


 El David fent la via d'esportiva del 1er. pis.

Inici de la via " Joc de nens"

 A la 2a. tirada de la Joc de nens, l'únic tram vertical (IV+) que fa apretar una mica.




 

 Escalant a les vies del Llençol



1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Nosaltres dimecres també vam sortir i sí a Gorros hi havia una bona boirada...ara la tarda ja dón molt joc!