8 de jul. 2013

Integral a la Codolosa. Indignats -Rampa- Balcó



El divendres per la tarda varem anar amb l'Aina a escalar a l'ombra de la Codolosa. Arribar fins a peu de paret ens va fer suar de valent perquè la calor apretava molt, però un cop allí l'ombra i l'aire fresc que hi passava ens va regalar amb una temperatura fresca que ens va fer gaudir d'alló més de l'escalada.
Aquesta vegada voliem fer una integral de la Codolosa, unint la via dels Indignats i la part alta de la Rampa i del balcó de la Codolosa, i fer una escalada de 140m.

Començo la primera tirada de la via indignats que, tot i que no és difícil, te els 4 parabolts que asseguren la tirada molt separats i et fa escalar amb precaució.
La segona tirada te uns passos molt fins a la sortida i m'ho he de mirar varies vegades abans de fer el pas sense caure en la tentació d'agafar-me a la cinta. Quan l'Aina arriba a la R.2 em comenta que la sortida no l'ha trobat difícil i que no n'hi havia per tant !!!
Amb la moral d'escalador per terra i amb l'orgull de pare pels aires,  la repto a que faci ella la següent tirada que també te una sortida molt fina.
L'Aina tot i patir una mica per arribar al segon parabolt, fa de primera la 3a. tirada i jo pujo al darrera també patint en els primers passos, a on cal refiar-se de l'adherència dels peus.

Caminem uns 80 metres fins a trobar la 1a. tirada de la part superior de la Rampa.
Faig aquesta tirada, que comença fineta i exposada col·locant un tricam i un parell de friends per arribar al primer espit que està a uns 8 o 10m del terra. La continuació ja és més fàcil i trobes dos espits més i una possible reunió que no fem. Continuo caminant i grimpant fins arribar al mur final a on faig reunió a la via del Balcó de la Codolosa, ja que volem acabar per aquesta via.
La darrera tirada te un tram que desploma una mica i que m'obliga a fer un pas d'A0 i un d'estreps. Superat aquest punt la tirada continua vertical però ja més fàcil fins a la reunió cimera.
En aquesta tirada l'Aina, que no està acostumada a fer Ae.,  pateix molt i queda esgotada de braços. Haurem de fer practiques per millorar això !!
Una tarda ben aprofitada i que acabem tot sopant a la Vinya Nova amb la resta de la familia per celebrar que les dues filles ja han acabat el curs i que tot va molt bé.

 Escalant a l'ombra a la primera tirada de la Indignats.

 L'Aina muntant la R.3 després d'haver fet de primera aquesta tirada.

 Iniciant la part superior de la Rampa.

 La darrera moda de com portar el casc !!!

1 comentari:

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Si que era fresquet l'aire divendres tarda, nosaltres érem a la Miranda de la Portella fent la Carreras-Nicolau i sort de l'airet que a la CADE el sol apretava!
MOlt bé per l'Aina! aquesta canalla aviat ens traurà a passejar Joan!!
Aquesta combinació d'escalada i sopar familiar me l'apunto, cal agraïr-lis a les companyes la paciencia que ténen amb aquestes cabres que som!