3 de febr. 2014

El Vermell. escalant tot i la pluja


ressenya del Joan Asín retocada


Aquest dissabte la pluja ens va tornar a fer la gitza, tot iaixò vàrem poder escalar fins a 2/4 d'una i fer 3 vies a la zona del Vermell.

Amb el Toni vam començar per l'aresta Brucs de l'agullla dels Cartutxos, i tot seguit vam anar al Gerro a fer la via "Africa" per acabar a l'agulla veina del Gerro fent una primera tirada interessant de la via dels nets.
Mentre el Jordi, el Joanet i el Pani escalaven la via Africa del Gerro i a continuació la via de la seva dreta que puja més vertical i difícil fins la R.1.

Pel que fa a la graduació de les vies:
L'aresta Brucs de l'agulla dels cartutxos, tot i no ser molt difícil, te alguns passos que jo penso que caldria graduar de Vº .

A la via Africa trobarem un desplom a la segona tirada que es pot superar per dues línies d'expansions. Si vas per l'esquerra el pas és, al meu entendre, un 6a ( A0) i així ho he posat tot retocant les ressenyes que he penjat.

ressenya retocada.


Escalant l'aresta Brucs de l'agulla dels cartutxos.


 1a. tirada de la via Africa del Gerro

 El Toni iniciant la segona tirada i el Jordi rapelant la via.

 Un ferro vell que podem trobar a la segona tirada.


1a. tirada de la via dels nets a l'agulla veïna del Gerro

1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Hola Joan! darrerament la méteo ens puteja bastant! nosaltres vam anar als Graus i encara vàrem fer la via Ester i Imma abans la pluja no ens fes fora.