23 de nov. 2015

Matinal a Malanyeu i tarda al paradís, 0 a 4 !!










El matí del dissabte va començar emboirat i plovisquejant, i això augurava un mal dia per escalar. Tot i això vàrem pujar a Malanyeu a veure que s'hi podia fer. A l'aparcament vàrem coincidir amb el Toni Aymamí i el seu company de cordada i amb la colla d'escaladors del CE de l'Aliga que hi havien convocat una trobada . Nosaltres vam preparar els trastos per anar a la paret, tot i que queien quatre gotes i no les teníem totes. Amb el Toni decidim anar a fer la via Carla per la variant rapel i el David i el Xermi escalaven la via " Incondicionals de Malanyeu", que puja a l'esquerra de la nostra i acaba a la mateixa R.3. des d'on es fa el rapel.
Per sort el temps va millorar i finalment vam poder escalar amb sol.  Un cop feta la via vam fer un rapel de 30m i tot caminant vam anar a la R.2 de la via original per tornar a escalar , ara per fer la 3a. tirada de la via Directa Carla Alarcón.
Un cop a peu de via vàrem anar a fer la via Amics de Malanyeu a on el Toni va estar treballant per modificar la línia de la tercera tirada i fer-la pujar per les plaques de més a l'esquerra.

Aquest dissabte calia arribar a temps a casa per veure una nova victoria del Barça al camp del Madrid.
Jo havia pronosticat un 0-3 i no ho vaig encertar..... però vaig estar encara més content !!!!



 A la placa de sortida de la R.1 de la via de la Carla hi havia un pitó de quan vaig obrir la via amb el Xavier, i que fa uns mesos algú va decidir emportar-se, així que vam netejar i deixar una baga a la sabina de  la dreta i ara hem estirat una mica més l'escalada d'aquesta bonica placa.


 El Toni en la difícil placa d'inici de la 3a. tirada de la via "Directa Carla Alarcón"

El David escalant la 2a. tirada de la via "Incondicionals de Malanyeu"

El Xermi a la 3a. tirada de la via Incondicionals de Malanyeu.

 Escalant la 1a. tirada de la via Amics de Malanyeu.

El Toni a la segona tirada, en el punt a on enllaça amb la via "Francesc Suñol" en la que hi vàrem amb el Toti Vales que portava a dos clients  anglesos.

En el flanqueig de la 3a. tirada de la via.




1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Ara no sé si vas xalar més el matí o a la tarda hehehe