12 de gen. 2016

Via del niu i via de la canal



Aquestes festes hem escalat menys del que hauriem volgut però també hem tocat paret i hem retornat a la Codolosa.
Amb el Toni aquest dissabte vàrem estar escalant aquestes dues vies que estan força equipades tot i que haurem de portar algun friend per millorar-ne la seguretat.

La via del niu puja a la dreta d'una via equipada amb parabolts i aprofita la 1a reunió d'aquesta via i fa la segona uns metres més amunt.

La via de la canal, que te tres tirades, aprofita la R.2 de la via del niu per fer la seva R.1, fa la segona reunió en un arbre i la tercera en un pont de roca dalt de l'agulla cimera. Per baixar és pot fer caminant per la drecera del fra Garí que passa pel costat mateix, o bé desgrimpant la 3a tirada i rapelant fins a peu de via.

 1a. tirada de la via del Niu.

 2a. tirada.

 1a. tirada de la via de la canal


Darrera reunió de la via de la canal

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Quan de temps sense piular Joan! on són aquetes vies? no les trobo ressenyades enlloc, són al sector de sota la Codolosa? en saps els aperturistes?

Joan Baraldes ha dit...

Bon dia Jaume,

Aquestes vies estan a la primera zona que trobes quan vas a la Codolosa, a la dreta de la via any de traspas i de la 29 de febrer , i a l'esquerra de l'Ultim Fluter i la 18 de gener. A una zona a on hi ha unes quantes vies d'esportiva d'una sola tirada.