19 de jul. 2020

Puig-Llançada i la Tossa d'Alp en btt elèctrica.



Aquest diumenge hem fet una ruta amb les bicis elèctriques que feia temps que teniem en l'imaginari. Hem sortit de l'aparcament de la pista llarga de la Molina per pujar al Puig-Llançada, baixar fins aprop del llac de la Molina per tornar a pujar , ara fins a coll de Pal, i resseguint pistes i camins forestals pujar al niu de l'àliga i la Tossa d'Alp, i retornar al cotxe tot resseguint de nou pistes d'esquí i camins forestals.
Una ruta que segons el GPS ens ha fet guanyar 1.800m de desnivell positiu en uns 33km.
Molt recomanable !!!
I no us enganyeu, tot i pujar amb les bicis elèctriques, ens caldrà pedalar de valent i ens cansarem força, doncs cal estalviar bateria per poder fer tota la ruta abans no s'esgoti.
Aquí trobareu el track


Preparats per començar a pedalar. Els Sumwats estrenem mallot !!
 Reparant la bici.....


Cim del Puig-Llançada



Cim de la Tossa d'Alp

7 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Coi Joan, ja t'has passat a les bateries?
Estic d'acord que et canses també, però evidentment amb una bici sense bateries no faries aquest quilometratge o aquest desnivell...aquest cap de setmana unes e-bikes fent la travessa de Setcases a Núria, baixant pel camí vell de Núria...això s'haurà de regular ja que no són zones per passar-hi en Btt elèctrica o no, l'erosió que s'hi provoca és important en un terreny molt delicat.
Bones vacances !

paca ha dit...

aixo deu ser com escalar tenint les preses marcades...fas la via pero no a vista.

Joan Baraldes ha dit...

Podríem comparar-ho a l'escalada artificial
Escales amb ajuda, però pot ser tant O més difícil que la lliure en funció de l'ajuda que requereixis
Tu saps molt bé quin pa s'hi dona en l'escalada artificial...ara prova una bici elèctrica, que pesa 25kg i no posis el motor....hi ha qui ho fa...jo només en el pla

paca ha dit...

joan:lèscalada artificial equipada potser si, pero la que s`ha d`equipar no te res a veure amb el que escrius. Es nota molt que no n`has fet, per que es exactament lo mateix que escalar en lliure:si no poses be la peça(les mans) caus,i caus molt i es arriscat..entenc que ,com nomes menges xapoes, et costi d`entendre el que t`explico,pero crec que el teu cervellet,si vols,pillarà la reflexio...Per cert,si em contestes la meva reflexio, per què no publiques el que escric al teu blog? quin criteri es aquest?..No sabeu envellir,està clar.

paca ha dit...

M`HE EQUIVOCAT DE JOAN!!!!! accepto tots els pals que em donguis Joan Baraldes,aqui el que no emvelleig be soc Jo.....mil perdons!!!!!!

Joan Baraldes ha dit...

Bon dia Paca,
Els comentaris al blog també els rebo al gmail i com que el blog només el visito de tant en tant, et vaig contestar directament des del gmail.
Veig que no em vaig saber explicar quan vaig escriure el meu comentari.
Jo pretenia dir que l'escalada artificial, quan s'obre com tu ho fas, és tan o més difícil que l'escalada en lliure per tot el que tu mateix comentes.
És cert que quan obro un tram en artificial normalment només utilitzo parabolts, no tinc la tècnica que tens tu, ni el material per fer-ho, ni la valentia per progressar amb peces que poden sortir si no les col·loqués bé. Sóc conscient de les meves limitacions i no vull arriscar-me com ho feu els que domineu la tècnica.
Personalment sóc un admirador de la teva feina per aquestes parets.
El que no entenia és perquè utilitzaves un llenguatge despectiu al contestar-me " cervellet" "no sabeu envellir"....

Accepto, com no pot ser d'altre manera, les teves disculpes per haver-te confós de Joan !!!

Una abraçada i felicitats per tota la feina que has fet en les parets.

Salut i a escalar

paca ha dit...

es que no anava per Tu,ho sento,el meu cervellet m,ha fallat.Una cosapero:lo de que "els escaladors no sabem envellir" no es cap insult ni cap cosa despectiva! es una frase que m`he la van dir i crec que te molta raó,i a tall d`exemple,jo mateix:abans tardava 1 setmana en obrir una via i ara em costa 1 mes i amb el tripl,e de xapes....no se envellir.Per altre banda,lo del cervellet si que es despectiu....pero no era per Tu. Salut,roca,bicicleta i anar fent com podem!