21 de set. 2023

vies "Pensionistes i la Cabra de Collbató"

 


Amb en Jordi Puig tornem a la Codolosa perquè ell tenia ganes de fer de primer la preciosa 2a. tirada de la via Pensionistes.

Començo jo i, per variar, entro per la 1a. tirada de la via CDR que està equipada amb bagues i que és força interessant i maca.

En Jordi gaudeix de valent fent la segona tirada de la via Pensionistes i a continuació acabo jo la via fent la tercera tirada. Nomes calen cintes exprés per la via pensionistes, però per la CDR és millor portar algun friend.

Fem un rapel fins la R.1 de la pensionistes i pujo a fer la via de la cabra de Collbató fent un llarg flanqueig a l'esquerra travessant la línia de la via Alimera fins a trobar l'inici del marcat diedre per on puja la via.

La via està assegurada amb força bagues , ja velles, que caldria renovar i les fissures tornen a estar plenes de vegetació que dificulta una mica trobar les preses bones.

Un cop a la reunió puja en Jordi però està cansat i decidim rapelar a peu de paret i donar per acabada la matinal.

Avui ja és el quart dia seguit que surto a escalar. Si sortim dissabte hauré escalat 5 dies d'aquesta setmana, ja jubilació és una meravella !!!!

Salut i a escalar


primera tirada de la via CDR

En Jordi iniciant la 2a. tirada de la pensionistes

En plena tirada.


Flanqueig per anar a buscar l'inici del diedre de la Cabra de Collbató


En Jordi arribant a la R.1.