9 d’oct. 2024

Rentada de la cara de la via " La Carla se'n va a la selva"

 



Aquest dilluns vaig Pujar a Malanyeu amb en Jaume Serra, ell encara no hi havia escalat mai, i per tal que hi pogués fer un primer tast de la paret vaig proposar-li fer la via " La Carla se'n va a la selva" i la via " Aina", i així poder gaudir dels nombrosos forats d'aquella roca tan especial i alhora fer algun pas més fi i picant.

Al repetir la via Carla vaig veure que, d'ençà del 2008 en que vaig obrir aquesta via, hi havia uns quants parabolts de 8mm, bagues molt resseques, algun parabolt ubicat en llocs poc adients i algunes femelles en parabolts molt rovellades.

Quan la vaig obrir el Juny del 2008, en Xavi Solà em va acompanyar a obrir la primera tirada i ahir li vaig dir que volia fer un rentat de cara de la via i va decidir acompanyar-me a fer-ho.

Així que avui he pujat amb en Pany i en Xavi per tal de treballar-hi una estona. Al arribar al peu de via en Pany s'adona que s'havia oblidat els peus de gat a casa, per sort portava unes bambes Five Ten amb sola molt adherent i ha pogut pujar de segon.

Així que en Xavi ha anat de primer, en Pany de segon netejant el que ha pogut i jo darrera amb el trepant canviant els parabolts de 8mm per altres de 10mm, ubicant millor algun parabolt , canviant les femelles rovellades d'alguns parabolts i posant bagues noves en aquells punts a on hi eren molt velles.

Aquesta via és potser una de les mes repetides de la paret atesa la seva poca dificultat i l'equipament existent, ara doncs, els que la vulguin repetir la trobaran una mica renovada.

Salut i a escalar.


Dilluns amb en Jaume.



Un cop fet el primer rapel aprofitem per fer la variant rapel i tornar a pujar al cim.



Avui.
En Xavi a la primera tirada.

                                        En Xavi a la tercera tirada.













3 comentaris:

GRUP PIC DE L'INFERN ha dit...

Gràcies per la bona feina que es poc .Sobre tot pel temps que això comporta...Moltes Gracies perquè tots nosaltres podem disfrutar escalant .

GRUP PIC DE L'INFERN ha dit...

Una abraçada

Joan Baraldes ha dit...

Gràcies pel comentari.
D'això és tracta, que puguem gaudir tots de l'escalada
Salut i a escalar