28 de març 2009

Passejant per Montserrat


Avui ens hem llevat i ja plovia, per tant hem decidit anar a Montserrat a caminar i trescar pels camins de la regió d'Agulles i el Bruc. En el Wikiloc hi trobareu el trak.
Hem fet una volta de 2 hores i d'uns 9 km i 530 de desnivell acumulat. Hem sortit de l'aparcament de can Massana, hi hem passat pel coll de la Guirló, el coll de les Portelles, el refugi Vicenç Barber, el coll del Pas del Príncep i pocs metres més endavant hem trencat a la dreta per baixar, seguint unes senyals vermelles, al torrent de les Grutes, la cova de l'Arcada, el vermell del Xincarró i de nou, seguint ara una pista ampla, i per l'anomenat "camí de les batalles", hem arribat a l'aparcament de can Massana.

En el camí cap el coll de les Portelles, amb el romaní completament florit.

Abans d'arribar al Coll de Porc, una fita ens senyala el trencall i les senyals vermelles que haurem de seguir per baixar al torrent de les grutes.

En el ressalt a on uns graons metàl·lics ens ajuden a baixar.

Aixoplugant-nos de la pluja i fent un mos a sota del gran bloc que hi ha al camí. D'aquí surt el corriol que amb senyals blaves ens porta al peu de la via "Primavera Marciana" de l'agulla La Miranda del pas del Princep.

Passant pel costat de la Cova de l'Arcada, sota una pluja constant.

Una salamandra, habitant d'aquestes contrades, ens deixa admirar-la al nostre pas.

1 comentari:

Gatsaule ha dit...

Si ue us lleveu tard..., que no va començar a ploure fins a mig matí, he, he!

Ara que per sortir plovent se n'han de tenir ganes, molt bé!

M'has donat una bona idea per fer una ruta circular corrent per aquesta zona.