4 d’oct. 2009

Montserrat, Magdalenes inferior i superior.

Ahir dissabte, a ultima hora, em va trucar el Xavi Sola que acaba de sortir d'uns dies farcits d'antibiòtics i que no està encara gaire fi. Volia sortir a fer alguna cosa no massa complicada i així que ens hem dirigit a una via segura i disfrutona, La Rataplan, a la Magdalena inferior. Si bé aquesta via te uns primers 20m de roca no gaire agradable, la resta de via et fa xalar d'allò més.
Un cop arribats al cim, hem rapelat i ens hem dirigit fins al peu del rapel de la Magdalena superior per tal de baixar per la canal de la vessant sud , i que ens ha deixat al peu de la via Acromion, que encara no havíem fet.
Al costat esquerra d'aquesta via i puja la via " Doctor Anton", també del Guillem Arias, i que els companys de bloc del GEAM de Mataró estaven fent.
La via està molt assegurada i es interessant de fer, tot i que li calen repeticions per tal que caiguin totes les pedres inestables que encara te.


La ressenya la trobareu a Ressenya



i també en l'excel·lent bloc de l'Eduard ( Escalatroncs)


En els primers metres de la Rataplan

A la R1 de la Rataplan


A la segona tirada, que nosaltres varem empalmar amb la tercera, fent així 45/50 m.


Després varem anar a la Magdalena superior


la ressenya d'aquesta via del Guillem Arias la podeu trobar a onaclimb


El Xavi fent els primers metres de la via


El Xavi a la R1


Els companys del bloc del GEAM que feien la via del Doc Anton



Un servidor fent els passos d'artificial de la 2a tirada


El Xavi i jo, dalt del cim de la Magdalena Superior

2 comentaris:

Llorenç ha dit...

Vaja! un bon dia ben aprofitat! sembla que no hi vau trobar massa gent a les vies del Arias! l'últim cop que les vaig veure desde la plantació era com un formiguer!!!!

felicitats!

Mingo ha dit...

Molt ben aprofitat el dia, la Rataplan es una via quemalgrat l'aspecte que fa la pedra en les primeres tirades es molt disfrutona.
Salut