16 de maig 2010

Montserrat Sud. Pastereta.

Foto del bloc de l'Eduard

La ressenya està treta del bloc del "col·leccionista de vies"

Avui diumenge hem anat a la zona de la Pastereta, En Jaume i el Josep han anat a fer la via Vertic i la Funció Clorofilica. El Jordi i jo hem fet el diedre Bonintong i la tercera tirada de la "Havana Club" . Aquesta darrera tirada es pot fer remuntant la canal que hi ha a la dreta del lloc a on acaba el 1er. rapel que fas al baixar de la Bonington
Trobareu molt bona informació de la via al bloc de l'Eduard

La via Bonington te molt bona roca, les assegurances allunyen força (5 o 6 m) i el primer bolt de cada tirada està molt lluny ( 8 o 10 m). Es pot colocar algun friend per escurçar les distancies entre bolts i pujar més tranquils. En la 3a. tirada trobareu, entre el 3r. i 4r. bolt, un pitó en el diedre.
El grau que marquen les ressenyes és el V però si tenim en compte la distancia a la que estan les assegurances i la verticalitat de la via, també podríem dir que en algun punt estem en el V+
A la 3a tirada de la via Havana Club, hi trobareu una roca excepcional i les assegurances estan molt més properes (2 o 3 m)

El Jordi xapant el 2n. bolt de la 1a tirada

El Jordi a la R1. Uns metres a la seva dreta hi ha la via Havana Club, i caminant cap a la seva esquerra s'arriba a la R2 ( R1 bis)

El Jordi pujant per la segona tirada.

El Jordi fent la 3a. tirada de l'Havana Club

El Jaume fent els darrers metres de la Funció Clorofilica.

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Renoi Joan, quina rapidesa en fer la piulada! per cert, la primera via no ha estat la Cuervix sinó la Vertic al solet, que avui a l'ombra fèia molta fresca. Molt bona la foto que m'has fet! jo també us he n'he fet però no són tan espectaculars.
Fins la propera.

Mingo ha dit...

Així que hereu vosaltres, em va semblar que potser era el teu cotxe el que estava aparcat, vam aparcar al vostre costat (cotxe blau). Quin fred que fotia, a més la pedra estava freda com a l'hivern.
Salut company