18 d’ag. 2011

Agulla dels tres o CNT " via Cherokee"


La setmana passada, abans de marxar a la platja amb la familia, podia fer una matinal i vaig quedar amb el Miquel per anar a agulles. Aquesta via la tenia a la llista des de feia temps i com que és del Joan Vidal, tenia ganes de fer-la.
Per arribar-hi varem fer el camí fins les portelles i un cop a dalt del coll, anem a la dreta fins a trobar la canal que rapalarem (10m) i que ens deixa a peu de via.
Ens va sorprendre l'inici de la via, ja que tota ella està ben assegurada, però per arribar a la primera expansió, un boril vell, cal fer uns passos difícils obligats a on t'hi jugues una caiguda al terra.
Les assegurances de la via et permeten pujar amb força passos d' Ae o apurar en lliure fins a on el teu grau et permeti.
La darrera tirada està neta i difícilment podrem posar-hi res, tot i que no és difícil.
Rapel de 20m des d'una sabina.


El Miquel a la R1


Arribant a la R.1


Inici de la 2a. tirada


3a. tirada




4 comentaris:

Llorenç ha dit...

bones! ja tornem a l'activitat! ja feia dies que no us veia per aquí! bona matinal! te bona pinta, sobretot per juntar-la amb alguna veina!

Anònim ha dit...

La santa inquisició a pasat per aqui

Lluís Nadal ha dit...

Jo t'il·lustro. L'inici de via coincideix amb la Càmara Ollé, que se'n va directa a l'esquerra només superat el primer pas, llavors comencen els parabolts de la Cherokee.

L'últim llarg tenia dos o tres xapes, però la "Santa Inquisició" que esmenten, va passar i es creia que per allà sortia la Càmara Ollé, que en realitat va molt a l'esquerra. S'ho van parlar (Santa i JVidal) i van mig aclarir, però no s'ha fet res més.

De fet es pot assegurar prou (Crec que vaig posar un merlet i un alien, després ja és rampa fins el cim.

Sembla el Salsa Rosa això que he escrit! Però és que jo hi era per allà el mig un dels dies dels fets...

Joan Baraldes ha dit...

Ei Llorenç, ja tornem a la carrega i aquesta és una via interessant.
Lluís, gràcies per la informació, ara ja tinc clar el perquè de tot plegat.

Salut i a tibar