4 de jul. 2012

Escalant a l'ombra de la Codolosa


Un cop més anem a gaudir d'una tarda a l'ombra de la Codolosa. El sol ens pica durant els 5 minuts d'aproximació i un cop a peu de paret, l'ombra i un lleugera marinada ens refresca el cos i la ment per iniciar l'escalada d'aquestes dues vies.
Aquesta vegada m'acompanya el Jordi Puig i el seu fill, en Jordi JR que s'està iniciant en l'escalada.
Comencem per la via dels Joans's ja que jo vull fer la darrera tirada per la variant que va obrir l'altre dia el Joan Asín i de passada netejar-la una mica. A peu de via m'adono que no he portat cap eina i per tant la neteja haurà de ser manual....
La via està molt bé i te passos interessants. A la primera tirada, els passos finets inicials son d'aquells que es fan millor anant de primer que de segon.
La segona tirada sembla més difícil del que realment és. Cal portar un parell de friends per completar les assegurances ( no imprescindibles)
La variant de la tercera tirada no es tan difícil com l'original i la faig amb un pas d'A0, però cal netejar-la encara més i sanejar una mica la roca.
Amb un rapel de 55 m tornem a ser a terra i ens posem a la via campions per acabar d'arrodonir la tarda.
Aquesta via l'acabem anant a la darrera reunió de la via "Full Equip" ja que així podem baixar amb un sol rapel de 60m ( molt just)


Fent de primer la 2a tirada de la via Joans's que encara no havia fet

Netejant una mica la variant de la 3a tirada. A l'esquerra es veuen el parabolts de la línia original que superen un desplom molt difícil, però de molt bona roca.

Segona tirada de la via Campions

El Jordi a la darrera tirada de la campions

2 comentaris:

joan asin ha dit...

Ei A veure si un cop neta pot sortir en lliure, je,je.

Anònim ha dit...

hola joan soc en puig junior! lo de la sortida que vem dir ho hem de deixar per la proxima escalada!!!
records i bona escalada