16 d’oct. 2012

Sant Llorenç de Montgai

 

Aquest divendres amb la Neus i l'Aina teníem previst fer una "triatló" d'activitats a Sant Llorenç de Montgai.
La nostra intenció era fer una excursió al voltant de l'embassament i a continuació llogar unes piragües i remar una horeta per finalment dinar i acabar la jornada amb una escalada.

La nostra sorpresa va ser gran quan al arribar al poble varem veure que no hi havia aigua a l'embassament i que la bellesa de l'entorn, de la que tant havíem parlat amb la Neus, havia quedat sensiblement trastocada.

Tot i això varem deixar el cotxe a l'entrada del poble i vam iniciar, tot reculant en direcció a Camarassa, la volta al l'ambassament. La nostra segona soprpresa del dia va arribar quan, després d'una agradable excursió d'1h i mitja, arribavem a la presa i ens trobavem el pas barrat per les obres que s'hi estan fent ( aquestes obres no estan anunciades al inici del camí que surt del pont) i haviem de recular sobre les nostres passes fins el cotxe.
Una mica desencisats, però amb una bonica passejada ja feta, vam dinar i a la tarda ens dirigíem a la paret de la Formiguera, a on l'Aina i jo ens varem posar a la via "Sabina Wall", per a després canviar a la via del costat, la " Memòria selectiva" , ja que hi havia una cordada de Mataró que també l'estava fent i amb qui varem estar compartint paret, parlant i fent broma.


 L'embassament quasi-bé sense aigua

Escalant a la paret de la Formiguera

  L'Aina a la R.2 de la memòria Selectiva

 La cordada del GEAM de Mataró a la R.3 de la Savina Wall










1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Bona triatló Joan, aquest dissabte vàrem ser a la Pala Alta i també vam veure que l'embassament era pràcticament buit...quina llàstima.