5 de des. 2012

Malanyeu "intensiu"


Aquest cap de setmana he fet un "intensiu" a Malanyeu. El dissabte hi vaig pujar amb el Toni, el Jordi i el Joanet i el diumenge hi vaig tornar amb el Xavier.
En aquesta època, quasi hivernal, cal anar-hi a partir de les 10 del matí, quan el sol ja escalfa la paret, de manera que malgrat el fred d'aquest cap de setmana ( -6º), allí varem poder escalar-hi molt bé.
Mentre el Jordi i el Joanet feien les vies " Sac d'impaciència" i la " Doraimon", nosaltres vam començar amb la via " El recipiente del pecado" que puja a l'esquerra de la via Nadal i  que només te una tirada, 30 m  de Vº, assegurada amb parabolts. A continuació vam fer la via " Salvadora" una petita joia que puja al costat de la Montse Curtó i que te una primera tirada assegurada amb burils que encara estan bé i algun pont de roca força vell ( jo en vaig canviar un) i una segona tirada que podem fer coincidir amb el primers metres de la 3a tirada de la Montse Curto per acabar per una placa excel.lent a on només hi trobarem un pont de roca però que és fàcilment protegible.
Al costat nostre i pujaven l'Emili Martínez i el Joan Oliva amb qui vam poder comentar l'escalada i compartir les cordes del rapel.
 Per acabar la jornada vam anar a fer la via " Epirimountains". Una via del Francesc Suñol molt maca i ben assegurada. Amb les dues primeres tirades de IV+ / V i la tercera amb uns passos de 6a força fins però que es poden fer en A0.


 Les vies Montse Curtó, Salvadora i del Roc, comencen en el mateix punt !!

" Epirimountains" Ressenya de l'Eduard


 El Toni a la via "El Recipiente del Pecado"

 1a tirada de la via " Salvadora" i de la "Montse Curtó"

 2a. tirada de la via "Salvadora" a l'esquerra i 3a. de la "Montse Curtó" que puja per la dreta. Els primers metres els fem coincidir.


 Foto-cim de les dues cordades

1a. tirada de la via "Epirimountains"

 2a. tirada de la via "Epirimountains"

 Foto-cordades del dissabte


El diumenge hi vaig pujar amb el Xavier però, com que havíem de tornar més d'hora a casa, només vam escalar la bonica via "Francesc Suñol" i la primera tirada de la " Sac d'impaciència" que és realment interessant.

Ressenya de la via  Francesc Suñol


 El Xavi a la 1a. tirada de la via "Francesc Suñol"

 El Xavi a la R.1

pas de 6a de la 3a tirada


Malanyeu en aquesta època està realment exuberant i val la pena fer-li una visita.

4 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Ei, Joan, no em diguis que anaves amb la colla de dissabte a Malanyeu? Nosaltres estavem a l'Stoc de coc i vam estar parlant des de darrera els boixos.....

Quin fred que fotia....., i a dalt bufava un aire ben fi!!

Jaumegrimp ha dit...

Renoi Joan, quin intensiu!! algunes vies ni em sonàven, gràcies per recordar-les!

Joan Baraldes ha dit...

Ei Joan, si erem nosaltres. Llastima que no et vaig poder veure.
Jaume, ara val la pena pujar a Malanyeu, està preciós i la temperatura, quan hi toca el sol , és ideal4373idLithp

tacafosca ha dit...

mira tu la meva familia que ve que s'ho monta :-)))
impressionant! segons com em fa enveja, però en gran part, prefereixo veure-ho des de casa :-).. està clar qui es la ovella ben negre de la familia!!!