24 de des. 2013

Via "Badalona"


 Trobareu la ressenya al bloc del Llorenç

Un cop més pugem a Malanyeu i, mentre el Jordi, el Joanet i el Vicenç van a fer una de les darreres vies que ha obert l'Amadeu Pagès, " La via de l'Amo" que puja a la dreta de la via Amics de Malanyeu (pont de roca visible) per cert els hi ha agradat molt, nosaltres anem a repetir la via Badalona, del Francesc Suñol, amb la intenció de mirar-nos una línia que pujarà entre aquesta via i la dels Senzills. Ja feia temps que em mirava aquesta possible línia i en més d'una ocasió parlant-ne amb l'Amadeu, m'havia animat a obrir-la.

Així doncs amb el Toni hem escalat la via Badalona tot fixant-nos per on podria passar la nova via. Un cop al cim, hem iniciat el descens i abans de finalitzar el  primer rapel, he vist una nova línia per sobre de la R-3 de la via dels Senzills. Jo he suposat, encara per confirmar, que devia ser la finalització de la via " Àngel Borràs" que no arribava al cim i que els seus obridors tenien pendent de fer arribar fins a dalt.
És una tirada d'uns 25m que comença a la dreta de la R.3 de la Senzills a on hi ha una reunió amb un parabolt i un pitó. La tirada puja a buscar un pitó molt amagat i 4 parabolts més ens permetran arribar a la carena a on 1 parabolt i uns forats a on fer ponts de roca propers ens permeten fer la R.

Un cop a peu de via de la Badalona hem començat a equipar els 20 primers metres de la nova via, però hem deixat la continuació per la propera visita a Malanyeu........

 1a. tirada de la Badalona.

 2a. tirada.

 3a. tirada.

 Escalant la darrera tirada de la via " Àngel Borràs " ??

 Equipant la nova via.

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Així que ja en tens una altra de pensada eh? segur que sortirà maca.
Si necessites un cop de ma ja ho saps.
Aquesta de l'Amadeu en tens la ressenya?

joan asin ha dit...

Ei Joan no posis gaires parabolts què estem en crisi, je,je.