1 de nov. 2023

via "Mona de Pasqua" sortint per la via Bages.

 



Aquesta via la vàrem obrir per setmana Santa i pocs dies després el company Amadeu Pages em va trucar per dir-me que com que creuava dues vies, l'any de Neu i l'Estralls, calia treure-hi els parabolts que podien treure compromís als repetidors de les esmentades vies. jo li vaig comentar que si ell ho creia convenient que ho podia fer.

Uns dies més tard em va fer saber que havia anat a treure uns quants parabolts en els dos punts a on es creuaven les vies i els havia substituït per bons ponts de roca.

La via comença en un punt a on ens podem assegurar amb 3 ponts de roca a l'esquerra de les 5 vies que també hi ha en aquell sector.

Ahir vàrem repetir la via i vàrem comprovar que certament, tot i la substitució dels parabolts per ponts de roca, es pot fer amb seguretat.

És una via assegurada per poder-la fer en Ae si no es te el grau de 6b per fer-la en lliure . Coincideix en els darreres metres amb la via Bages i es pot continuar per aquesta fins a dalt, o bé rapelar els 60m fins a peu de via.

Salut i a escalar

En Pany arribant a la R.1

En Pany sortint de la R.1

En Pany a la R.2

En Pany escalant la 3a. tirada

En Pany en el pas clau de la 5a. tirada, que és la quarta de la via Bages











3 comentaris:

joan asin ha dit...

🥺?

Anònim ha dit...

Quin dubte tens Joan?

Aniol ha dit...

un altre exemple de vias apretades ..