24 de gen. 2024

vies "Delinqüents" i "Reincidents" a la Codolosa.

 






Ressenyes dels companys Asín i Prunera.







Aquest dimecres em trobo amb en Jaume Serra a Collbató per fer una matinal a la Codolosa.

Allí hi trobem a un grup de mes de 20 joves que amb els seus professors intuïm que feien un grau d'activitats a la natura. Nosaltres marxem a l'altre costat de la paret en busca de la tranquil·litat i decidim escalar la via Delinqüents. La via està equipada, però com sempre, si es porta algun friend podem millorar-ne la seguretat.

Un cop feta la via no ens desplacem gens ja que la segona via que decidim escalar, la Reincidents, comença un parell a la seva dreta.

La primera tirada està poc equipada i els primers metres son els més difícils de la tirada. Hi trobem 2 espits i un pont de roca per superar-los, a partir d'allí només trobarem un pont de roca fins arribar a la reunió 42m més amunt.

La segona tirada és preciosa i a banda d'un pitó casolà a l'inici i un espit en els metres finals, hi trobarem diversos ponts de roca. Podrem millorar una mica la seguretat amb algun friend.

La tirada te uns 45 m i la reunió te un espit, un clau i una gran baga que envolta una gran roca i que reforça una mica la reunió.

Jo hi he deixat un maillon i hem rapelat d'aquesta reunió i per tant no hem fet els 8 metres finals.

Salut i a escalar.

                                                              Via Delinqüents





                                                                   
                                                                   via Reincidents