24 de febr. 2024

4 vies al Triangle: "l'Esperó- Broca-Jubilació i Aubesa"

 

croquis del blog " Escalada per a tontos"

A Sant Llorenç de Montgai avui hi bufava un vent fort i fred, tot i això hem pogut escalar quatre vies que en total ens han permès escalar 8 tirades i uns 200m molt agradables i ben assegurats.

L'aproximació...3 minuts i, el retorn a peu el podem fer en 7minuts o amb un rapel de 55m.

La primera via que hem fet és la via de l'Esperó, que potser per agafar-me fred he trobat que la primera tirada te un inici molt fi i més amunt uns passos difícils que em fan donar-li un V+ a aquesta via, la més llarga i sostinguda de les 4 que hem fet.

A continuació hem fet la via Aubesa que crec que fa poc ha sigut restaurada i de la que en trobareu informació al blog " Escalada per a tontos"

a continuació hem fet la via "treballant per la Jubilació" amb una segona tirada ben maca i amb passos molt verticals. I finalment hem acabat amb la via Punyatera broca, 4 vies que no havíem fet i que ens han agradat.

Trobareu els noms escrits als peus de via. Totes elles estan molt assegurades, suposo que és així perquè es fan servir com escola d'escalada.

Quan ja fèiem la darrera via del matí, han arribat en Xavi Diez (Domzalski) i en Jordi F. que venien de la paret del pont i volien acabar el dia amb la via Aubesa.

Ja a l'aparcament hem coincidit amb els iaios, en Joan i en Ramón, acompanyats per en Pere, que venien de la paret de la Formiguera.

Una matinal ben aprofitada i plaent malgrat el vent fred.






                                         En Jordi F. a la via Aubesa, company de cordada d'en Xavi Diez.

                                                        En Xavi Diez, acabant la via Aubesa.

La corda de rapel d'una cordada veïna ens marca la línia de la via l'Esperó.


En Jordi Puig inician la via de la punyetera broca, la darrera que hem fet.