18 de maig 2010

Campions.


Aquest dilluns amb l'Eduard vam anar a escalar "com dos campions". De fet aquesta setmana tots els culés som campions !!
VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA INDEPENDENT

Volíem pujar als Gorros/ Plantació per fer la nova via " Integral Josep Barberà" però quan varem arribar al funicular de St. Joan, estava tancat per treballs de reparacions ....
Així que, davant de la perspectiva d'haver de caminar molt, hem decidit quedar-nos a la part baixa i fer un parell de vies.
" Àrea de Servei " i " Camí de l'Alsina"



Hem començat per l'Àrea de Servei, que te 4 tirades i comença a la dreta de la 3a. tirada del camí de l'alsina.
La primera és fàcil i curta i la segona és la més dura. Els passos de 6a+ poden ser una mica més i tot. Jo ho he fet en A1.




La tercera tirada te un pas difícil per superar una panxa. Tirada molt maca

La quarta és fàcil i amb molt bona roca, però segur que te passos de V tot i que la ressenya digui IV+

Un cop feta la via, i com que encara teníem força estona de llum, hem tornat a peu de via i ens hem posat al tram superior de la via del camí de l'alsina. Hem fet les 3 darreres tirades per acabar amb una bona tarda d'escalada. Ara ja vestit amb la samarreta del Barça per testimoniar que realment som uns campions !!


L'Eduard fent la 1a ( 3a) tirada

La mateixa tirada vista des de la R.

Entrant a la R.

Inici de la 2a. tirada (4a)


L'Eduard en els passos una mica "polidets" de la darrera tirada.


Gaudint de la darrera tirada.

3 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Ha, ha, ha, no et feia tan culé! Clar que jo me'n vaig anar al camp a veure el partit després de la Pericman..., va ser un dia d'emocions intenses!

Mingo ha dit...

El funicular en treballs de millora no? no me'n parlis que ahir vaig anar amb el temps una mica just i confiava no haver de caminar tan, però al final em va sortir bé. Segur que la via es més escaladora que la d'en Barbera

Jaumegrimp ha dit...

Renoi Joan, estàs recuperant el temps!! dues molt bones vies, d'esperit totalment diferents de la dels germans Masó, més excursió vertical que escalada, però amb molt d'encís.