16 de maig 2010

Montserrat. Agulles.Bessona inf. via Baby




Aquest dissabte amb l'Eduard varem anar a la regió d'Agulles a fer la Baby, una via clàssica que fa uns quant anys va ser, en part, restaurada, i que és una bona opció si no et fa mandra fer artificial o bé desitges apurar en lliure.
La via es comença pujant dalt d'un arbre (teix) i l'Eduard va fer honor al seu "mal nom" escalant el tronc per arribar al primer bolt.





La via és molt aèria i es fan força metres en A1

Per primera vegada en força dies ens va lluir el sol, tot i que el vent fred que també bufava ens va fer mantenir el folre posat.






Via guapa, a on els reequipadors podríem haver substituït alguna expansió vella més, però que es pot fer bé com està ara. Cal portar tascons i/o friends per la darrera tirada si vols anar més tranquil, ja que els ferros vells que hi ha no fan gaire bona cara.
Descens. 1 rapel volat fins el collet entre les dues bessones i un altre fins el coll amb l'agulla de l'arbret. ( no es recomanable desgrimpar, ja que la pluja ha erosionat molt els metres que abans es desgrimpaven)


2 comentaris:

Mingo ha dit...

Ep Joan, acabo de llegir la ressenya de l'Eduard i mirant una de les fotos, m'havia semblat reconeixe't. Felicitats per la via, les fotos es veuen molt guapes jo aquesta la tinc pendent, però amb la restauració ja no tinc excusa.
salut

Gatsaule ha dit...

Bona via, l'altre dia me la mirava perquè també la tinc pendent i es veu molt estètica! Veig que tornes a estar en forma, enhorabona!