9 de set. 2010

Camping. La Granota. Via "Que Pum Que Pam"

Ressenya del bloc de l'Eduard.

Aquest dimecres hem fet dues cordades per pujar la Granota. El Toni i el Lambert, han fet la Pique Longue i amb el Joan Asin he fet una via que m'havien dit que era força dura i que tenia a la llista però no trobava el moment de fer-la.
La veritat és que la dificultat de la via es concentra en els primers metres de la via, amb una sortida molt difícil, però que es pot fer bé amb A0. La resta de la via te passos difícils però hi ha bona presa i es fan bé.
Via Molt Recomanable que es pot allargar amb dues tirades del zocol( nosaltres aquesta vegada no ho varem fer) i amb les dues molt maques de dalt, que son de la via Pique Longue.


Per no trencar la tradició, la part difícil de la via la fa el Joan Asin !!

El Joan a la R1 i la cordada de la Pique Longue pujant a la nostra esquerra

Fent la segona tirada. Arribats al sostre cal flanquejar a l'esquerra i trobarem un parabolt que al principi no es veu. Podem posar algun friend a la fissura.

El Joan sortint del flanqueig del sostre i el Lambert seguint-lo per la seva via. Aquí les dues vies van uns metres juntes i comparteixen reunió.

El Joan en els passos de V+ de la 3a. tirada

El Joan em va demanar fer de primer la 4a tirada ( 6a) li agrada patir !!! i jo soc molt generós davant les dificultats.

Fent la 4a. tirada, que aquesta vegada em va sortir molt bé.

Iniciant la 5a. i darrera tirada.

Arribant al cim de l'agulla. Tirada molt maca. S'han renovat algun dels cargols dels espits del cim que ja estaven molt atrotinats.

Com que no varem estar junt al cim, aquesta vegada la foto és de peu de via.

2 comentaris:

Mingo ha dit...

Ja sé que ara voleu fer de homes llops i sortir a escalar les nits de lluna plena.

Jaumegrimp ha dit...

Una bona opció per alguna tarda encara, o quan fresquegi algun matí, me l'apunto.